Mehmet Erdem: AMG artık keyif vermiyor.

DTM Sezonunun tutuk ismi ve aynı zamanda Simracerstr oluşumunun kurucusu olan Mehmet Erdem 120 dakikalık SPA yarışını bizim için yorumladı. Çok fazla pilotun yarış dışı kalacağını düşünen Mehmet Erdem aracının da V10 lastik güncellemesinden sonra kendisine tat vermediğini belirtti. Mehmet Erdem’in istemeyerek, takım arkadaşını kırmamak adına AMG GT3 ile yarışmayı kabul ettiği ve V10 lastiklerle AMG’nin performansı düşünce başka bir araç ile piste test amaçlı çıktığı duyumu da bize ulaştı. Mehmet Erdem’in araç seçimini merak ile bekliyoruz.

 

Mehmet Erdem Röportajı:

-Yaklaşan Gt3 sezonunun son test yarışı olan Spa’da birlikteyiz. İki saat sürecek bu yarış hakkında genel düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız? Yeni takım kuralları çerçevesinde Efe Can Mutlu ile yeni bir takım kurdunuz. Önümüzdeki sezonda AMG GT3 ile hangi sıraları hedefliyorsunuz?

“Öncelikle araç konusunda hala soru işaretlerimiz var. SPA bizim için araç deneme yarışı olacak ve onun sonrasında son kararımızı vericez. V10 sonrası AMG GT3 sözümü dinlemez oldu ve bu sürüş olarak hoşuma gitmiyor artık. SPA’ya gelirsek; Tamamen bir dayanıklılık yarışı olacak. Yaklaşık 50 tur gerçekten zorlu bir yarış. Bir çok pilotun DNF olacağını düşünüyorum. Bakalım 24 Kasımda neler olacak hep beraber göreceğiz.”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir