Yeni bir seri mi doğuyor?

Bilindiği üzere sitemizde Assetto Corsa ve Race Room Experience oyunları ile şampiyonalar düzenmekte. Simülasyon denilince hem sürüş fizikleri olsun hem de çok detaylı ayar seçenekleri sayesinde bu sektörde en başta gelen oyun olan Rfactor 2 üstüne Simracerstr yöneticileri bir çalışma başlattı. Test yarışları yapıp oyunun artılarını ve eksilerini değerlendirip server tarafını sağlamlaştırmaya çalışan yönetim ekibi gerçeğe en yakın yarış şartlarını sağlayan bu oyun için sizlere özel etkinlikler ve bir şampiyona düzenleme çabasındalar.

Rfactor 2 lastik fizikleri, gece gündüz döngüsü, yağmurlu hava, sürücü değiştirme özelliği sayesinde çok uzun soluklu yarışlara olanak sağlaması ve benzeri birçok özelliği ile sizi gerçeğe bir adım daha yaklaştıracak bir simülasyon. Radyatör büyüklüğünden motor haritasına kadar değiştirebileceğiniz birçok ayar ile hem pist içinde hem padokda rekabeti doruğa çıkartacak. Eğer altyapı ile ilgili bir problem yaşanmazsa yakın gelecekte özel etkinlikler ile Rfactor dünyasına da giriş yapmış olacağız. Size düşen ise sadece oyuna sahip olmak. Assetto Corsa ve Race Room organizasyonlarımız da gaz kesmeden devam edecektir. Rfactor’de de buluşmak dileğiyle.

Bunları da sevebilirsiniz

Yeni bir seri mi doğuyor?” için 4 yorum

  1. Gece ve yağmurlu yarışların olması, gerçekten heyecanlandırıcı. Sürüş fizikleri de duyduğuma göre çok başaralı bir simülasyon.

  2. Tüm pilotajınızı, mühendislik bilginizi ve akılcı taktiklerinizi pistlere en rafine biçimde aktarabileceğiniz bir simulasyon.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir