Tanıt Kendini!Merhaba

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
arfyilmaz
Ad: arif yılmaz
Has thanked: 9 time
Been thanked: 1 time

Merhaba

Mesaj gönderen arfyilmaz »

Herkese merhaba , adım Arif YILMAZ 30 yaşındayım ve Ümraniye de oturuyorum . Birkaç sene öncesine kadar Drift Academy İstanbul da drift sporuyla ilgileniyordum.Evlilik iş güç derken aracı da satıp uzak kaldım drift işine . Seneler önce aldığım Fanatec GT2'mi çıkardım geriye ve vakit geçirmeye çalışıyorum. Vites (porsche shifter set) ve pedalı (logitech G25) upgrade ederek biraz daha vakit ayırmak istiyorum artık sim işine . Asıl amacım AC de drift ile vakit geçirmek ama özellikle nordschleife de gazlamaktan da keyif alıyorum.
Kullanıcı avatarı
Frtsan
Eğitmen Pilot
Ad: Fırat
Has thanked: 231 time
Been thanked: 282 time

Re: Merhaba

Mesaj gönderen Frtsan »

Hoşgeldin Aramıza iyi yarışlar dilerim şimdiden
Kullanıcı avatarı
SeRKaN
Ad: Serkan UR
Has thanked: 19 time
Been thanked: 12 time

Mesaj gönderen SeRKaN »

arfyilmaz yazdı:Herkese merhaba , adım Arif YILMAZ 30 yaşındayım ve Ümraniye de oturuyorum . Birkaç sene öncesine kadar Drift Academy İstanbul da drift sporuyla ilgileniyordum.Evlilik iş güç derken aracı da satıp uzak kaldım drift işine . Seneler önce aldığım Fanatec GT2'mi çıkardım geriye ve vakit geçirmeye çalışıyorum. Vites (porsche shifter set) ve pedalı (logitech G25) upgrade ederek biraz daha vakit ayırmak istiyorum artık sim işine . Asıl amacım AC de drift ile vakit geçirmek ama özellikle nordschleife de gazlamaktan da keyif alıyorum.

Arifcim Hoşgeldin Hızlı gittin erken bıraktın reeldeki aktiviteleri,Zamana yaysaydın 20 sene yeterdi sana o hız da bütçe de :)

Bu sene itibari ile bende ekipman yaptım öğrenmeye çalışıyorum denk geliriz illaki hayırlı olsun üyeliğin.
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Hoşgeldiniz, drift candır. :))
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
arfyilmaz
Ad: arif yılmaz
Has thanked: 9 time
Been thanked: 1 time

Mesaj gönderen arfyilmaz »

SeRKaN yazdı:
arfyilmaz yazdı:Herkese merhaba , adım Arif YILMAZ 30 yaşındayım ve Ümraniye de oturuyorum . Birkaç sene öncesine kadar Drift Academy İstanbul da drift sporuyla ilgileniyordum.Evlilik iş güç derken aracı da satıp uzak kaldım drift işine . Seneler önce aldığım Fanatec GT2'mi çıkardım geriye ve vakit geçirmeye çalışıyorum. Vites (porsche shifter set) ve pedalı (logitech G25) upgrade ederek biraz daha vakit ayırmak istiyorum artık sim işine . Asıl amacım AC de drift ile vakit geçirmek ama özellikle nordschleife de gazlamaktan da keyif alıyorum.

Arifcim Hoşgeldin Hızlı gittin erken bıraktın reeldeki aktiviteleri,Zamana yaysaydın 20 sene yeterdi sana o hız da bütçe de :)

Bu sene itibari ile bende ekipman yaptım öğrenmeye çalışıyorum denk geliriz illaki hayırlı olsun üyeliğin.

Hoşbulduk Serkan , valla sorma rolling - drift derken fazla hızlı gittik ama sağlık olsun . İçimizde ukte kalmadı yapmadık demeyiz :) Bende öğrenmeye çalışıyorum , gerçek hayatta ki gibi olmuyor anlaşılan :D
Umarım denk geliriz , eskiden forza da grubumuz vardı gazlıyorduk burda da online bi ortama katılabilirsem daha zevkli olur herşey .
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Aramıza hoşgeldin. Driftle ilgili organizasyon yapmıyoruz ama sıkı şampiyonaalarımız var. pistlerde görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
SeRKaN
Ad: Serkan UR
Has thanked: 19 time
Been thanked: 12 time

Mesaj gönderen SeRKaN »

Arifcim akademi 7. sezon kayıtları başladı ,Seni göremedim listede hatırlatma yapayım dedim

viewtopic.php?f=136&t=477&start=280

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön