Tanıt Kendini! ⇒ Merhaba
Moderatör: Moderatörler
- arfyilmaz
- Ad: arif yılmaz
- Has thanked: 9 time
- Been thanked: 1 time
Merhaba
Herkese merhaba , adım Arif YILMAZ 30 yaşındayım ve Ümraniye de oturuyorum . Birkaç sene öncesine kadar Drift Academy İstanbul da drift sporuyla ilgileniyordum.Evlilik iş güç derken aracı da satıp uzak kaldım drift işine . Seneler önce aldığım Fanatec GT2'mi çıkardım geriye ve vakit geçirmeye çalışıyorum. Vites (porsche shifter set) ve pedalı (logitech G25) upgrade ederek biraz daha vakit ayırmak istiyorum artık sim işine . Asıl amacım AC de drift ile vakit geçirmek ama özellikle nordschleife de gazlamaktan da keyif alıyorum.
- SeRKaN
- Ad: Serkan UR
- Has thanked: 19 time
- Been thanked: 12 time
Re: Merhaba
arfyilmaz yazdı:Herkese merhaba , adım Arif YILMAZ 30 yaşındayım ve Ümraniye de oturuyorum . Birkaç sene öncesine kadar Drift Academy İstanbul da drift sporuyla ilgileniyordum.Evlilik iş güç derken aracı da satıp uzak kaldım drift işine . Seneler önce aldığım Fanatec GT2'mi çıkardım geriye ve vakit geçirmeye çalışıyorum. Vites (porsche shifter set) ve pedalı (logitech G25) upgrade ederek biraz daha vakit ayırmak istiyorum artık sim işine . Asıl amacım AC de drift ile vakit geçirmek ama özellikle nordschleife de gazlamaktan da keyif alıyorum.
Arifcim Hoşgeldin Hızlı gittin erken bıraktın reeldeki aktiviteleri,Zamana yaysaydın 20 sene yeterdi sana o hız da bütçe de
Bu sene itibari ile bende ekipman yaptım öğrenmeye çalışıyorum denk geliriz illaki hayırlı olsun üyeliğin.
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
- arfyilmaz
- Ad: arif yılmaz
- Has thanked: 9 time
- Been thanked: 1 time
SeRKaN yazdı:arfyilmaz yazdı:Herkese merhaba , adım Arif YILMAZ 30 yaşındayım ve Ümraniye de oturuyorum . Birkaç sene öncesine kadar Drift Academy İstanbul da drift sporuyla ilgileniyordum.Evlilik iş güç derken aracı da satıp uzak kaldım drift işine . Seneler önce aldığım Fanatec GT2'mi çıkardım geriye ve vakit geçirmeye çalışıyorum. Vites (porsche shifter set) ve pedalı (logitech G25) upgrade ederek biraz daha vakit ayırmak istiyorum artık sim işine . Asıl amacım AC de drift ile vakit geçirmek ama özellikle nordschleife de gazlamaktan da keyif alıyorum.
Arifcim Hoşgeldin Hızlı gittin erken bıraktın reeldeki aktiviteleri,Zamana yaysaydın 20 sene yeterdi sana o hız da bütçe de
Bu sene itibari ile bende ekipman yaptım öğrenmeye çalışıyorum denk geliriz illaki hayırlı olsun üyeliğin.
Hoşbulduk Serkan , valla sorma rolling - drift derken fazla hızlı gittik ama sağlık olsun . İçimizde ukte kalmadı yapmadık demeyiz
Umarım denk geliriz , eskiden forza da grubumuz vardı gazlıyorduk burda da online bi ortama katılabilirsem daha zevkli olur herşey .
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Aramıza hoşgeldin. Driftle ilgili organizasyon yapmıyoruz ama sıkı şampiyonaalarımız var. pistlerde görüşmek üzere
- SeRKaN
- Ad: Serkan UR
- Has thanked: 19 time
- Been thanked: 12 time
Arifcim akademi 7. sezon kayıtları başladı ,Seni göremedim listede hatırlatma yapayım dedim
viewtopic.php?f=136&t=477&start=280
viewtopic.php?f=136&t=477&start=280