Tanıt Kendini!selamlar

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
tacsizkral
Ad: Eser Sürücü
Has thanked: 49 time
Been thanked: 29 time

selamlar

Mesaj gönderen tacsizkral »

herkese tekrar selamlar, ben eser sürücü. 37 yaşımdayım. genel olarak iyi bir oyun severim. son dönemlerde sim oyunlarına merak saldım. bakınırken simracerstr ile karşılaştım. aslında ben konsol oyuncusuyum. fakat bu işin konsolla pek gelecek vaad etmediğini düşünüyorum. hali hazırda thrustmaster t300 direksiyon setiyle kendi çapımda konsolda oynuyorum. yakın bir zaman içinde de bir pc toplayıp onunla bu işe devam etme niyetindeyim. tabi niyet kısmı önemli aynı zamanda evliyim. ne zaman vakit bulabilirsem de diyebilirim ;).

hatta pc toparlamada fikirlerinize de açığım. onun içinde uzun zamandir araştırma içerisindeyim. ben pc yi direk tv ye bağlayıp oynamayı düşünüyorum. ne derece faydalı olur bilmiyorum. önerilerinize açığım. belki yeni sezonda pc de aranıza katıılmış olabilirim kısmet. herkese keyifli yarışlar.
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Re: selamlar

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Eser selamlar hoş geldin aramıza. TV ile beraber kullanacaksan öncelikle iyi bir ekran kartı alman lazım. Seni 4K'da en az 60 FPS civarında oyun sunacak bir kart olmalı. İşlemci olarak eğer canlı yayın vs yapmak gibi planların yoksa i5 yada ryzen 5 işlemciler oyun için yeterli olacaktır. Yok ben yayın kayıt vs yapacam diyorsan i7 ve ryzen 7 lere yönelmeni öneririm. 8 gb minimum olmak üzere tavsiyen 16 gb ram kullanman. SSD artık olmazsa olmazı bilgisayarların. Mutlaka SSD kullanmalısın işletim sistemi için.
The World is Mine!
coolTurk

Mesaj gönderen coolTurk »

tacsizkral yazdı:herkese tekrar selamlar, ben eser sürücü. 37 yaşımdayım. genel olarak iyi bir oyun severim. son dönemlerde sim oyunlarına merak saldım. bakınırken simracerstr ile karşılaştım. aslında ben konsol oyuncusuyum. fakat bu işin konsolla pek gelecek vaad etmediğini düşünüyorum. hali hazırda thrustmaster t300 direksiyon setiyle kendi çapımda konsolda oynuyorum. yakın bir zaman içinde de bir pc toplayıp onunla bu işe devam etme niyetindeyim. tabi niyet kısmı önemli aynı zamanda evliyim. ne zaman vakit bulabilirsem de diyebilirim ;).

hatta pc toparlamada fikirlerinize de açığım. onun içinde uzun zamandir araştırma içerisindeyim. ben pc yi direk tv ye bağlayıp oynamayı düşünüyorum. ne derece faydalı olur bilmiyorum. önerilerinize açığım. belki yeni sezonda pc de aranıza katıılmış olabilirim kısmet. herkese keyifli yarışlar.

İyi akşamlar aramıza hoşgeldiniz.Ben ali yaşım 25.
Bilgisayarı monitörsüz kullancaksanız kesinlikle sağlam bir ekran kartına ihtiyacınız var.Benim tavsiyem en aşağı 24'inch bir monitör alıp böyle devam etmeniz olacaktır.Tv nizi bilmiyorum ancak tvler monitörler kadar iyi bir ms değeri sunamıyor kendi deneyimime göre.Özellikle 1 ms tepki süresi olan bir monitör tercih etmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.İşlemci olarak mehmet hocama katılarak render vs gibi işlerle uğraşmıyorsanız i5 ya da ryzen 5 ailesi yeterli olacaktır.Ssd ve 16 gb ram ddr4 lü bir sistem iyi bir ekran kartı ile güzel bir deneyim sunacaktır.Ekran kartı olarak 1080p için amd rx 480 ve nividia gtx 1060 önerebilirim.2k için gtx 1070.4k için pek söylenebilecek bişey yok aslında en az 2 adet gtx 1070 yada gtx 1080.
Ekran kartı tarafı görünütünün 2 k ve ya 4 k olması ile işlemcide yükseltmeniz gerektiğini hatırlatırım
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Aramıza hoşgeldin Eser. Forumda ben dahil bir çok üyemiz evli ve çocuklu :). Yabancılık çekmezsin.
Pc işine gelince umarım en kısa zamanda bir pc toplayıp senide aramızda görmek isteriz. Fakat bu işler biraz bütçeylede alakalı olduğundan yukarda arkadaşlarımızın söylediklerinide göz önüne alarak bütçene uygun bir pc toplayabilirsin. Şuan için kullandığımız Sim ler orta seviye bilgisayarlardada gayet düzgün çalışmakta, illa en iyilerini ve pahalılarını almana gerek yok. Fakat bütçen el veriyorsa Üst seviye bir sistem toplaman ileriye dönük olarak çok daha uzun yıllar kullanmana olanak tanır. Bir bilgisayarcı olarak söylüyorum bunları.

En iyi bilgisayar işini gören bilgisayardır :)
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Aramıza hoşgeldin.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
tacsizkral
Ad: Eser Sürücü
Has thanked: 49 time
Been thanked: 29 time

Mesaj gönderen tacsizkral »

yanıtlayan fikir veren herkese teşekkürler. selamlar tekrardan
Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör
Has thanked: 247 time
Been thanked: 416 time

Mesaj gönderen Taner »

Evliler için ayrı bir lig yapılacak. Sabaha karşı 0400 yarış başlangıç saati. :D :D :D Esaretin Bedeli Ligi :D :D :D
Husnu
Has thanked: 37 time
Been thanked: 57 time

Mesaj gönderen Husnu »

Taner yazdı:Evliler için ayrı bir lig yapılacak. Sabaha karşı 0400 yarış başlangıç saati. :D :D :D Esaretin Bedeli Ligi :D :D :D

Biz de bu konuda bir oluşuma gittk. Mespder ( Mağdur Evli Sim Pilotları Derneği ) . Haklarını savunmak ve korumak isteyen arkadaşları bekleriz :D
Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör
Has thanked: 247 time
Been thanked: 416 time

Mesaj gönderen Taner »

Mağdurlar: İlk sırada Mehmet Erdem, 2. Efe Can Mutlu ( suz ), 3. Engin Berkan, 4. Ertekin Dal. Nan oldu işte lig :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Frtsan
Eğitmen Pilot
Ad: Fırat
Has thanked: 231 time
Been thanked: 282 time

Mesaj gönderen Frtsan »

Ben de mağdurum beni de ekleyin lige :) Onun dışında Orta seviye bilgisayar konusuna katılıyorum. PC toplayacağım derken hanımların gözünü korkutmamak gerekir. Bende RX460 ekran kartı var. bir kaç ayarı kıstım. 1080p de 70 fps nin üzerinde değerler alıyorum. i5 6402p ve 8gb ram yanında eşlik ediyor.
Evde 55 inc samsung tv var ilk direksiyon aldığımda hevesle bağlamıştım. İncak input lag kabul edilemez seviyelerde benim için. Bu sebeple eski 21.5 inc lik monitörümle devam ediyorum. 1050 ve 1050 ti modelleri de gayet yeterli performans sunacaktır.
Kesinlikle amazona bak derim daha uyguna garantisi devam eden ürünler getirme şansın var.

Aramıza hoşgeldin.

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön