Tanıt Kendini! ⇒ Emre Doğan - EmreDFace
Moderatör: Moderatörler
- EmreDFace
- Ad: Emre
- Has thanked: 18 time
- Been thanked: 110 time
Emre Doğan - EmreDFace
Merhaba arkadaşlar ben Emre Doğan . 33 yaşındayım.Yüksek Bilgisayar Mühendisiyim.Yaklaşık olarak 2 sene kadar Amerika-Michigan/Detroit de yaşadım.Sonrasında ülkeme dönüp özel bir şirkette 7 yıl kadar insan kaynakları yöneticiliği yaptım.Onun öncesindede yine Türkiye de bir silah şirketinin Ar-Ge bölümünde makineli silah tasarım uzmanlığı yaptım.Yaklaşık iki aydır çalışmıyorum.20 yıldır her tarzda pc oyunu oynarım ancak Sim dünyası benim çok geç tanıştığım bir sektör oldu.Aslına bakılırsa pekte ilgimi çeken bir tarzda değildi.Çok eskilerden ismini hatırlamadığım bir rally oyunu vardı.Zannedersem ilk oynadığım sim denilebilecek oyun oydu.Son dönemde öncelikle Project Cars ile başlayan bir serüvenim oldu.Sonrasında arkadaşlarımın tavsiyesi ile Assetto Corsa oyununuda aldım.Oyunu sizin turnuvanızla öğrenmeye başladım diyebilirim.O yüzden bu konuda acemi ve hala ısınma sürecinde olduğum aşikar.Turnuvaya katılmamda oyunuda almamda etkisi olan arkadaşım @antking <Efecan> sayesinde oldu.Güzel bir organizasyon ve başındada bu işe gerçekten gönül vermiş arkadaşları görmek gerçekten hoş bir durum.Bu sayede yeni arkadaşlar edinmiş oldum.Emeği geçen ve destekleyen arkadaşları gönülden kutluyorum.
- Emin Babaoglu
- Moderatör
- Ad: Rustoocas
- Has thanked: 195 time
- Been thanked: 295 time
- İletişim:
Re: Emre Doğan - EmreDFace
Hoş geldin Emre. Şimdi anlıyorum neden steam profilinde ABD bayrağı var 
İnşallah iyi bir iş bulursun kısa sürede. Üst düzey bir donanımın var ve yapacağın pratiklerle sıralamalarda daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Bunun yanında o rally oyunları Mobil1 Rally Championship veya Richard Burns Rally olabilir.
İnşallah iyi bir iş bulursun kısa sürede. Üst düzey bir donanımın var ve yapacağın pratiklerle sıralamalarda daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Bunun yanında o rally oyunları Mobil1 Rally Championship veya Richard Burns Rally olabilir.
Re: Emre Doğan - EmreDFace
emre oynadığın eski rally oyununun kapağında sarı bir ibiza mı vardı? ve üzerinde rally championship mi yazıyordu?