Simulasyon hayatım 2011 in son çeyreğinde ilk dfgtmi sıfır 200tlye [emoji3] aldım ve ilk başlarda ets 18vos vs gibi sim olup yarış olmayan oyunlarla başladım
Artık gerçek yarış istiyordum ve lfs ile işe koyuldum ve lfsde drift antremanlarımı başlattım ve zamanın profesyonel takımlarından sayılan jdmworks e girdim vs derken dfgt artık eksik kalmaya başladı ve hemen satarak bi ay içinde g27 aldım ve yıl 2013 2014 arası bişeydi ve assetto corsayı keşfettim ve lfs rfactor hayatım bitti bu yarış oyunu diğerlerine göre aşırı gerçekçi geliyordu ve en sağlıklı bir şekilde seti kullanabiliyordum 2015 yılında mecburen setimi satmak zorunda kaldıö ve bir telefon aldım ve yaklaşık 8 ay sonra g29 haberler daha yeni yeni başlarken paramı biriktirdim ve 8 ay sonra ikinci el bir g29 aldım g29 u aldım ve ne yazıkki bacağım kırıldı ve onun haseetine dayanamayıp kırık ayakla bile olsa no shifter seklinde kendi çapımda yarıstım genellikle nordschvelle tourist ( yanlıs yazmıs olabilirim ) de tüme attack yapıyordum online swlerde vs ve g29 u satmaya başladığımda g29 grubunda mehmet abi (aranel ciryatan ) ile tanıştım ve setimi sattıktan sonra bir iletişime girdik t300 mü alsam 500 mü 300 pedal kötü fiyat uygun amazon büyük küçük derken bayağı bi muhabbet ettik ve sonunda t300 ferrari gtb aldım ve son setim olarak devam ediyorum yaklaşık 5 aydır mugello nordschwelle gibi yerlerde yarısıyordum newbie sezon 3 e katıldım ve suan mx5 ve ben güzel antremanlar çıkartıyoruz vallenguena club ta ve newbie ye göre ayarsız (stock ) halde 55 an iyimidir daha geliştirmek için önerilerinizi bekliyorum bu genç girişimci kardeşinize yardım etcek olan abilerime teşekkür ederim saygı ve sevgi çerçevesini aşmayan herkezin yardımcı olduğu çok güzel bir ortam hepinize merhaba !!

sattığım g29um ve nostalji g27 min kutusu vermeye kıyamamıştım hala evimde o günki heyecan hiçbirisinde yoktu
şuan kullandığım setim ise t300 henüz fotoğrafı yok protein tozu markası söyleyen arkadaşıma fotograf atarken çıkmış buda burda dursun