Tanıt Kendini! ⇒ Kıdemli Amatör'den Bir Merhaba
Moderatör: Moderatörler
- KobraAbiniz
- Ad: Erdem Aras
- Has thanked: 178 time
- Been thanked: 116 time
Kıdemli Amatör'den Bir Merhaba
Herkese merhaba!
Adım Erdem, 27 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. Sim yarış oyunlarını önceleri sidewinder'ımla sonrasında da DFGT ile yaklaşık 10 yıldır oynuyorum ancak hiçbir zaman tam olarak içine girdiğimi söyleyemem. LFS ve rFactor'de türkiyef1'in turnuvalarında online şampiyona tecrübem var ama o kadar çok zaman oldu ki... Birkaç hafta önce youtube'da ekibinizle tanıştım ve oradaki linkleri takip ederek buraya geldim. @antking ismi tanıdık geldi, sizinle de donanımhaber ps3 grubundan bir oyundan tanışıyoruz:) Son zamanlarda F1 2016 ile kendimi hem uzun zamandır soğuduğum F1'e alıştırmak hem de kas hafızasını yenilemek için çalışıyorum. Gerçek sim yarışını o kadar özledim ki... (Gerçek F1'i de çok özledim bu sezondan beklentim büyük, sıkı McLaren'cıyım.)
Newbie sezon 3 için başvuracağım. Umarım yer bulabilirim, olmadı yalnız antrenmana devam... Yol tutuşlu günler dilerim.
Adım Erdem, 27 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. Sim yarış oyunlarını önceleri sidewinder'ımla sonrasında da DFGT ile yaklaşık 10 yıldır oynuyorum ancak hiçbir zaman tam olarak içine girdiğimi söyleyemem. LFS ve rFactor'de türkiyef1'in turnuvalarında online şampiyona tecrübem var ama o kadar çok zaman oldu ki... Birkaç hafta önce youtube'da ekibinizle tanıştım ve oradaki linkleri takip ederek buraya geldim. @antking ismi tanıdık geldi, sizinle de donanımhaber ps3 grubundan bir oyundan tanışıyoruz:) Son zamanlarda F1 2016 ile kendimi hem uzun zamandır soğuduğum F1'e alıştırmak hem de kas hafızasını yenilemek için çalışıyorum. Gerçek sim yarışını o kadar özledim ki... (Gerçek F1'i de çok özledim bu sezondan beklentim büyük, sıkı McLaren'cıyım.)
Newbie sezon 3 için başvuracağım. Umarım yer bulabilirim, olmadı yalnız antrenmana devam... Yol tutuşlu günler dilerim.

- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
Re: Kıdemli Amatör'den Bir Merhaba
Aramıza hoşgeldiniz.
Aramızca Mclaren'cılar var.
Pistlerde görüşürüz. 
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Hosgeldin aramiza newbie dolu olursa ozel etkinliklere de katilabilirsin tek basina turlamana gerek. Donanimhaber veya psn neydi.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
hoşgeldin aramıza hafta sonları Special event lar oluyor onlara katılıbilirsiniz her zaman.
- okufa
- Ad: Fatih Kürşat
- Has thanked: 182 time
- Been thanked: 120 time
Takvimi git gide dolan bir topluluğa hoşgeldin.
Etkinliklerimizde aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Etkinliklerimizde aramızda görmekten mutluluk duyarız.
- jimmy_bly
- Ad: Engin
- Has thanked: 14 time
- Been thanked: 6 time
hosgeldiniz. umarim sezon 3'te birlikte yarisabiliriz. rekabetci bir sezon olmasi, kendimizi geliştirebilmemiz acisindan iyi olacaktır..
- KobraAbiniz
- Ad: Erdem Aras
- Has thanked: 178 time
- Been thanked: 116 time
Sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim. Böyle kaliteli bir ortamı oluşturmakta emeği geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. @antking, psn ismim "Beyfendi" idi GT5'de karşılaşmıştık diye hatırlıyorum, sadece isminiz tanıdık geldi.
Assetto Corsa beta iken denemiştim ve keyif almıştım ancak sonrasında tam sürümü sadece bir defa VR deneyimi için denedim, büyüleyiciydi. Oyunu daha dün satın aldım, şimdi fiziklere biraz alışıp kendimi geliştirmeye odaklanacağım. Oyunda ve umarım sezonda görüşmek dileğiyle...
Assetto Corsa beta iken denemiştim ve keyif almıştım ancak sonrasında tam sürümü sadece bir defa VR deneyimi için denedim, büyüleyiciydi. Oyunu daha dün satın aldım, şimdi fiziklere biraz alışıp kendimi geliştirmeye odaklanacağım. Oyunda ve umarım sezonda görüşmek dileğiyle...