Bu akşam Lotus V6 Cup araçlarımız ile ilk yarışımıza çıkıyoruz.
Herkese şimdiden başarılar dilerim. Sunucu şifresi birazdan özel mesaj olarak iletilecektir.

Moderatör: Moderatörler
raicem yazdı:Direksiyon sallayan herkesi tebrik ederim.
Ben pit stopumda, kalan 13 tur için 26 litre yakıt alacaktım. Ancak dalgınlıkla olacak 26 değil sadece 13 litre yakıt aldım. 27. tura kadar gittim ancak yolda kalacağım kesindi. Dolayısı ile bir kez daha pite girmek zorunda kaldım.
Bu gibi hataları engellemek için önceden ayarlama yapmanızı sağlayan PitConfig eklentisi var. Ben hiç kullanmadım daha önce. Eğer şampiyona kurallarına aykırı değilse, kullanmakta fayda var gibi gözüküyor.
PitConfig linki: http://www.racedepartment.com/downloads/pitconfig.8032/
Zin yazdı:Qualify başlamadan önce pc ye bir restart atayım dedim. (Benim PC çok eski öyle uzun yarışları kaldıramıyor malesef) Tekrar bağlanamadım. 15 dakika boyunca "server seems to be unavailable" mesajı ile karşılaştım. Bağlandığım an kırmızı ışık ile pole de başladım.
Neyse ki yetiştim. yayını izledim siz de aynı hata ile karşılaşmışsınız malesef. bende size ulaşmaya çalıştım TS den ama sesim gitmedi galiba. Steam nickim random z felan değil.nerden çıktı o anlamadım. Ben size arkadaşlık teklifi gönderdim @Aranel Ciryatan
8:11 : Sinan'dan tatlı sert bir darbe aldım neyseki bir sıkıntı olmadı.
9:37 : Sinan yine tatlı bir dokunuş gerçekleştirdi ancak bu sefer biraz sıkıntı oldu. çok ciddi bir kaza gibi gözükmese de, bu kazadan sonra aracı hiç bir zaman istediğim gibi kontrol edemedim. Büyük bir ihtimalle bir suspansiyon hasarı oluştu, aero düştü, haliyle Lap sürelerim yükseldi.![]()
16:14: 10. virajda Warsteiner virajına gelmeden önce Emre Doğan'ın soluma girdiğini gördüm. Benden hızlıydı ve virajda sola döndüğü için kendisi ile ufak bir temas yaşadım. Çok güzel bir geçiş gerçekleştirdi emre. Bu tarz dokunuşları ister istemez oluyor ama yarışın tadı burada zaten
01:04 Cengiz kusura bakma çarpmamak için çok uğraştım ancak fren mesafesi yetmedi. Bu kazadan sonra özellikle bir süre bekledim gel geç beni diye ama bayağı kontrolünü kaybetmiştin. Bir sonraki tur mavi bayrakla beraber beni geçmene memnun oldum.
sonuç olarak sonuncu olsam da gerçekten keyif aldığım bir yarış oldu. Öncelikle Cem'i sonra tüm arkadaşları tebrik ederim.