Sim Racing DonanımlarıDireksiyon alıcam yardıma ihtiyacım var

Sim Racing donanımları hakkında her şey.

Moderatör: Moderatörler

Royals
Ad: Kaan

Direksiyon alıcam yardıma ihtiyacım var

Mesaj gönderen Royals »

Merhaba değerli SRTR üyeleri be naranıza yeni katıldım. Direksiyon almak istiyorum. G29 alacaktım lakin telefona ihtiyacım olduğudnan dolayı ailem izin vermedi. Bende uygun fiyatlı 2. el DFGT almak istiyorum. Bunu PS4e bağlayamıyoruz bunun bir çözümü varmı youtubeda gördüm ama detaylı bilgiye ulaşamadım. 350TL civarındaki fiyatıyla dfgt almalımıyım yoska yazı bekleyip direk g29 amı geçiş yapayım. DFGt denemek için alıcam bi merakımı gidereyim hevesimi alayım diye denel olarak oynayacağım oyunlar ets 2 olur asetta corsa oynarım(ne yazıkki korsan) ccd felan yani daha sonra satarım diye düşünüyorum. Kullananlar varsa memnunlarmı hissiyaltarı nasıl(biliyorsunuz deneycek stant yok ne yazıkki)
Son olarak mağazalarda stokta yok acaba yenisi geliyor olabilirmi çünkü 6-7 yıl oldu çıkalı?
Şimdiden Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 631 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Re: Direksiyon alıcam yardıma ihtiyacım var

Mesaj gönderen Boundless »

Kullanan arkadaşlar yorum yaparlar. Fakat ps4 de çalıştırman pek mümkün değil. kullanılmış olarak alman daha mantıklı sıfırı olan yerlerde 1000tl ye yakın fiyatı var o kadar etmez o cihaz. Başlangıç için ideal bir direksiyon setidir pişman olmazsın.
Kullanıcı avatarı
Frtsan
Eğitmen Pilot
Ad: Fırat
Has thanked: 231 time
Been thanked: 282 time

Mesaj gönderen Frtsan »

T150 tavsiye ederim. Amazon.de üzerinden sipariş verebilirsin. İndirimleri takip et. PS4 assetto corsa oyunu ile birlikte 175 euro fiyat yakalamıştım. 15 Euro da hediye kartı ve indirim koduyla oyunu kargo ve vergiler dahil 159 euroya satın aldım. Assetto Corsa PS4 oyununu da satıyorum. Direksiyonun toplam maliyeti bana 540 liraya geldi. Bu kadar uğraşmayıp yurt dışına giden bir tanıdığına aldırma şansın varsa Direksiyonun çıplak fiyatı 159 euro. 17 euro vergi iadesi alırsın. 142 euro güncel kur ile 540 560 lira arasına gelir. Şu an için bu fiyata alabileceğin en iyi direksiyon olur. T300 e param yetişmedi. 3 yıl DFGT kullandım. T150 bile onun yanında büyük bir atılım bence. İnside simracing ekibi direksiyon hissi açısından T150 nin G29 dan bile iyi olduğunu söylüyorlar. Herhangi bir sorun varsa yardımcı olabilirim.
Royals
Ad: Kaan

Mesaj gönderen Royals »

Çok teşekkürler. T150 düşündüm ama yurtdışından almak zor birde piyasası yok. Başlangıçta dfgt alıp daha sonra satmayı düşünüyorum.Ondan sonra alırım belki T150 yi çünkü hani hevesimi yitirirsem satmak zor T150yi hem onuda test etmiş olucam.Olmadı yazın T150 alırım tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

Hocam sana en güzel gelicek olan dfgt fiyatı abartılmamış 200 bandında gayet işini görür.

“Sim Racing Donanımları” sayfasına dön