Tanıt Kendini!Cengiz Yeker

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
intruder600
Ad: Cengiz
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 time

Cengiz Yeker

Mesaj gönderen intruder600 »

Merhaba SimRacer Camiası,

Adım Cengiz, 50 Yaşındayım ve bir BT şirketinde yöneticilik yapıyorum (hala). Kendimi bildim bileli Motorsporlarına merakım oldu. Ancak kısmet SIM ortamında ve bu yıllara kaldı. Aslında '80li yıllardan beri çeşitli bilgisayara tabanlı sistemlerde Oyun tadında yazılımlara ilgi gösteriyordum (https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Prix_Circuit_(video_game)). Ancak bu, hobi seviyesine son 2 yıl içerisinde şansa i-racing'i alakasız bir Google search sırasında keşfetmemle dönüştü.

Sırasıyla iRacing, Asetto Corsa, Project Cars ve en son bu forum sayesinde Race Room Experience üzerinde (sınırlı) zaman geçirdim. Aslında toplam ekran başı saatlerim hafta içi max 1-2 saat (sadece bir gece) ve Pazar günleri de 3-4 saati geçmiyor.
Amacım süper / über competitive olmak yerine keyifle ve tüm dünyada insanların "centilmen yarışçı" diye ifade ettiği kavramlar içinde yarışmaya çalışmak. Bu kavramın dışına ancak ve ancak kullandığım ekipmanın beceriksizliği ile, yani yeterince FPS sağlayamama, FFB ve diğer setupları optimize edememe, yazılıma yeterince aşina olmama yüzünden çıkıyorum.

Donanım ekipmanı olarak nvidia GTX650M grafik kartlı (zamanında) iri kıyım olan bir laptop, Logitech G27 ve Sigma profilden yapılmış bir direksiyon / pedal standından oluşuyor. Direksiyonda ve Fren padalında richmotech upgradelerim var. (Paddle shift ile 90li yıllardan kalan yarılş direksiyonum ve Load Cell)
Bilgisayar 40" bir TV'ye bağlı ve ciddi olara upgrade gerekiyor. (1366x768 de en fazla medium 60FPS çıkıyor pek çok yazılımda)

Keyifli günler dilerim hepinize.
Sevgiyle,
Cengiz
[/quote]
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Re: Cengiz Yeker

Mesaj gönderen Boundless »

Hoşgeldiniz aramıza Cengiz bey,

Sitemize üye olmanız bizimle vakit geçirmeniz her gün artan üye sayımız bu işte gerçekten doğru şekilde yol aldığımızı gösteriyor. Ben 37 yaşındayım bilgisayar oyunu ve sim olaylarıyla hemen hemen aynı zamanlarda tanışmış oluyoruz. o zamandan bu zamana gelişmeleri, şuan oynadığımız kimi zaman beyenmediğimiz ( pcars ) oyunların ne kadar büyük nimet olduğunu biliyoruz ve mümkün olduğunca keyif almaya çalışıyoruz. Bizde haftada 1-2 saat derken hiç para kazanmadığımız ve devamlı harcadığımız neredeyse tam zamanlı işimiz gibi oldu :)) arada kendi işlerimizide yapmaya çalışıyoruz.

Bağzı insanların oyun gözüyle baktığı bu işlerde sizin gibi insanları görmek hem moral hemde keyif veriyor. Tekrardan hoşgeldiniz umarım keyifli vakit geçiririz beraberce.
Kullanıcı avatarı
NedimGBT
Ad: Nedim GBT
Has thanked: 135 time
Been thanked: 67 time

Mesaj gönderen NedimGBT »

Hoşgeldiniz Cengiz Bey,

İracing ve Raceroom da güzel yarışlar geçirmemiz dileği ile .

Bu arada FFb ve setup konusunda her türlü yardıma, anlatıma açığız.
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

Hoşgeldiniz. Engin'in dediklerine katılıyorum. Evde hanım bile 3 kişi yaşıyoruz diye söyleniyor sürekli. :D

Benim en çok merak ettiğim sigma profilden yaptığınız kokpit. Var ise projelerini be fotoğraflarını bizimle sim racing ekipmanları bölümünde paylaşırsanız çok makbule geçer. Bende profil toplama arifesindeyim çünkü fikir açısından iyi olur.
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Hoşgeldiniz abi. Keyifli yarışlar geçirmemiz dileği ile.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön