Zaman geçip yaşlanma sürecine girdikçe aslında eskiden hep çok az kişinin yaptığını düşündüğüm eylemleri yapan insanları farkedip görmek gerçekten de çok hoş, her ikinizin de toca ile güzel zaman geçirdiğini öğrenmek ayrı keyif verdi bana şu an
Pcars online konusunda haklı olabilirsin ancak ben 1 saate yakın online yarışlar yapmama rağmen bu tarz sorunları görmedim açıkçası, tabi sizin kadar çok denemediğim için sorunlar yoktur diyemiyorum. Arcade konusunda ise Assetto Corsa ile karşılaştırınca haklısınız ama bana da o kadar arcade gelmiyor, tabi bunun server ve oyun tarzları ile de alakası var. Umarım gelecekte takviminize dahil olma şansı olur, ben şahsen epey keyif alıyorum ama tabi onunda kendi içinde saçmaladığı mekanikler var. Assetto Corsa da arayüz konusunda ciddi değişmeli ve benim fikrim sadece dedicated server değil daha kolay server açımına izin vermeli, tabi bunlar gerçek oyun kalitesini çokta etkilemiyorlar.
Aslında bu yukarıda lafı geçen her iki oyundan önce ve çıktığı anda raceroom deneme şansım olmuştu. WTCC ile birlikte DTM de çok seviyorum ve DTM paketlerini almayı düşünmüştüm. Ama oyun bir simülasyon için çok pahalı bir oyun ve para/değer dengesi oldukça düşük. Serverları nasıl bilemiyorum ama kesinlikle gelecekte gündemimde olacak. Hele ki siz şampiyona yaparsanız gerçekten almak için bir sebebim olur. Bu arada her iki oyundan da çok daha keyifli yarış ve sürüş mekaniği var ona kesinlikle eminim.
İlgiye teşekkürler, Fatih e de selam, ona cevap vermeden geçmiş olmayayım şimdi

iyi yarışlar...