Edit: link
https://forum.donanimhaber.com/m_110947271/tm.htm
Moderatör: Moderatörler

ahmetibis yazdı:daha önce hazırlamış olduğum bir iki kaplama var forumda konusunu açmıştım fakat bulamadım şimdi profesyonel çalışmalar değil fakat hoşuma gidiyor uğraşmak ortaya bişey çıkartmak. evo x için yaptığım bir çalışma var başka pc deyim yarın yüklerim buraya. yeni lig için 488 gt3 aracımın kaplaması bugün son şeklini aldı. bir iki düzenleme ile tamam olacak. Tabi yönetimin kaplama konusundaki açıklamalarını bekliyorum illaki bir kaç zorunluluk olacaktır. takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardım ederim özelden yazarsın.
edit: konuyu buldum![]()
ahmetibis yazdı:daha önce hazırlamış olduğum bir iki kaplama var forumda konusunu açmıştım fakat bulamadım şimdi profesyonel çalışmalar değil fakat hoşuma gidiyor uğraşmak ortaya bişey çıkartmak. evo x için yaptığım bir çalışma var başka pc deyim yarın yüklerim buraya. yeni lig için 488 gt3 aracımın kaplaması bugün son şeklini aldı. bir iki düzenleme ile tamam olacak. Tabi yönetimin kaplama konusundaki açıklamalarını bekliyorum illaki bir kaç zorunluluk olacaktır. takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardım ederim özelden yazarsın.
antking yazdı:ahmetibis yazdı:daha önce hazırlamış olduğum bir iki kaplama var forumda konusunu açmıştım fakat bulamadım şimdi profesyonel çalışmalar değil fakat hoşuma gidiyor uğraşmak ortaya bişey çıkartmak. evo x için yaptığım bir çalışma var başka pc deyim yarın yüklerim buraya. yeni lig için 488 gt3 aracımın kaplaması bugün son şeklini aldı. bir iki düzenleme ile tamam olacak. Tabi yönetimin kaplama konusundaki açıklamalarını bekliyorum illaki bir kaç zorunluluk olacaktır. takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardım ederim özelden yazarsın.
viewtopic.php?f=60&p=5216#p5216
skin ile ilgili açıklama konusu
AlperAkbilgi yazdı:Ihtiyacin olan iki sey var, biri photoshop biri ise nvdianin dds plugini. Bunun disinda birseye ihtiyac duymazsin

ahmetis yazdı:AlperAkbilgi yazdı:Ihtiyacin olan iki sey var, biri photoshop biri ise nvdianin dds plugini. Bunun disinda birseye ihtiyac duymazsin
Alper abinin dediği gibi bu 2 programı kullanman tavsiyemdir.Yeni başlayanlar için 1-2 livery sade gidiyor eğitim videolarına falan bakıp photoshop u öğrendikçe ortaya güzel şeyler çıkacaktır.Mesela bizim VLMS aracı benden çıktı ancak bu kadarı çıktı