Assetto Corsa GenelAssetto Corsa Livery Yapımı

Assetto Corsa genel konuşma alanı.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Assetto Corsa Livery Yapımı

Mesaj gönderen MUE »

Merhaba, sanırım yeni GT sezonunda, isteyen pilotlar kendi giydirmelerini kullanacak ? Bende hemen bir arayış içine girdim ve dh de bir konu buldum. Burada verilen programlar yeterlimi yada daha güncel, daha iyi programlar var mıdır ? Şimdiden teşekkürler. :)

Edit: link :D

https://forum.donanimhaber.com/m_110947271/tm.htm
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
AlperAkbilgi
Süper Moderatör
Ad: Alper
Has thanked: 302 time
Been thanked: 131 time
İletişim:

Re: Livery Yapımı

Mesaj gönderen AlperAkbilgi »

Ihtiyacin olan iki sey var, biri photoshop biri ise nvdianin dds plugini. Bunun disinda birseye ihtiyac duymazsin
Kullanıcı avatarı
macityusuff
Ad: Yusuf Macit
Has thanked: 31 time
Been thanked: 39 time

Mesaj gönderen macityusuff »

PS yoksa Paint.net de kullanabilirsin, ücretsiz.
Lost But Won
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Cevaplar için teşekkürler. PS6 kullanıyorum.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
ahmetibis
Ad: Ahmet İBİŞ
Has thanked: 5 time
Been thanked: 14 time

Mesaj gönderen ahmetibis »

daha önce hazırlamış olduğum bir iki kaplama var forumda konusunu açmıştım fakat bulamadım şimdi profesyonel çalışmalar değil fakat hoşuma gidiyor uğraşmak ortaya bişey çıkartmak. evo x için yaptığım bir çalışma var başka pc deyim yarın yüklerim buraya. yeni lig için 488 gt3 aracımın kaplaması bugün son şeklini aldı. bir iki düzenleme ile tamam olacak. Tabi yönetimin kaplama konusundaki açıklamalarını bekliyorum illaki bir kaç zorunluluk olacaktır. takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardım ederim özelden yazarsın.

edit: konuyu buldum :D

Resim
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

ahmetibis yazdı:daha önce hazırlamış olduğum bir iki kaplama var forumda konusunu açmıştım fakat bulamadım şimdi profesyonel çalışmalar değil fakat hoşuma gidiyor uğraşmak ortaya bişey çıkartmak. evo x için yaptığım bir çalışma var başka pc deyim yarın yüklerim buraya. yeni lig için 488 gt3 aracımın kaplaması bugün son şeklini aldı. bir iki düzenleme ile tamam olacak. Tabi yönetimin kaplama konusundaki açıklamalarını bekliyorum illaki bir kaç zorunluluk olacaktır. takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardım ederim özelden yazarsın.

Resim

Bence gayet hoş olmuş. Bende Z4 için yapıcam. Teşekkürler. :)
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

ahmetibis yazdı:daha önce hazırlamış olduğum bir iki kaplama var forumda konusunu açmıştım fakat bulamadım şimdi profesyonel çalışmalar değil fakat hoşuma gidiyor uğraşmak ortaya bişey çıkartmak. evo x için yaptığım bir çalışma var başka pc deyim yarın yüklerim buraya. yeni lig için 488 gt3 aracımın kaplaması bugün son şeklini aldı. bir iki düzenleme ile tamam olacak. Tabi yönetimin kaplama konusundaki açıklamalarını bekliyorum illaki bir kaç zorunluluk olacaktır. takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardım ederim özelden yazarsın.

Resim

viewtopic.php?f=60&p=5216#p5216

skin ile ilgili açıklama konusu
Kullanıcı avatarı
ahmetibis
Ad: Ahmet İBİŞ
Has thanked: 5 time
Been thanked: 14 time

Mesaj gönderen ahmetibis »

antking yazdı:

Resim

viewtopic.php?f=60&p=5216#p5216

skin ile ilgili açıklama konusu

Teşekkürler gördüm. Gerekli düzenlemeleri yaptım. Hazır bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
ahmetis
Ad: Ahmet Demircan
Has thanked: 27 time
Been thanked: 172 time

Mesaj gönderen ahmetis »

AlperAkbilgi yazdı:Ihtiyacin olan iki sey var, biri photoshop biri ise nvdianin dds plugini. Bunun disinda birseye ihtiyac duymazsin

Alper abinin dediği gibi bu 2 programı kullanman tavsiyemdir.Yeni başlayanlar için 1-2 livery sade gidiyor eğitim videolarına falan bakıp photoshop u öğrendikçe ortaya güzel şeyler çıkacaktır.Mesela bizim VLMS aracı benden çıktı ancak bu kadarı çıktı :D

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

ahmetis yazdı:
AlperAkbilgi yazdı:Ihtiyacin olan iki sey var, biri photoshop biri ise nvdianin dds plugini. Bunun disinda birseye ihtiyac duymazsin

Alper abinin dediği gibi bu 2 programı kullanman tavsiyemdir.Yeni başlayanlar için 1-2 livery sade gidiyor eğitim videolarına falan bakıp photoshop u öğrendikçe ortaya güzel şeyler çıkacaktır.Mesela bizim VLMS aracı benden çıktı ancak bu kadarı çıktı :D

Resim
Resim

Bir bütün olan tasarımlar(tampondan, tampona uzanan), her zaman güzel duruyor. Güzel olmuş.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

“Assetto Corsa Genel” sayfasına dön