Tanıt Kendini!Ayak Takımı

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
ayaktakimi
Ad: AYAK TAKIMI
Has thanked: 8 time
Been thanked: 10 time
İletişim:

Ayak Takımı

Mesaj gönderen ayaktakimi »

Merhaba arkadaşlar
Yaptığınız organizasyonlar dikkatimizi çekiyordu. Hatta bizim düzenlediğimiz karting turnuvalarına katılan arkadaşların da burada yarıştığını gördük. Başarılarınızın artarak devam etmesini istiyoruz... Ekibimizden Tuna'da (TuNaXi )sizle birlikte yarışıp bol bol ceza almaya başlayınca, foruma kayıt olma konusunda ısrar etti :) Artık biz de burada aynı kafadan dostlarla birlikte olup, bu oluşuma destek vermek istedik.

İlker BEŞER ismim. 1979 doğumluyum. Otomobil sporlarına atari salonlarında 80'lerin sonunda başladım...
Ayak Takımı'nın kaptanıyım. 2006 yılında karting organizasyonları yapan bir ekip olarak doğduk... Güzel işler yapmak için uğraşıyoruz.
2006 itibariyle TOSFED'de gözetmen olarak görev almaya başladım. Bir çok otomobil sporları organizasyonunda gözetmenlik yaptım, yapıyorum...

Herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
AlperAkbilgi
Süper Moderatör
Ad: Alper
Has thanked: 302 time
Been thanked: 131 time
İletişim:

Re: Ayak Takımı

Mesaj gönderen AlperAkbilgi »

Hosgeldiniz. 29 ekimde yine karting organizasyonu var mi? Takim kurup katilacak arkadaslar cikabilir aramizdan.
Kullanıcı avatarı
ayaktakimi
İletişim:

AlperAkbilgi yazdı:Hosgeldiniz. 29 ekimde yine karting organizasyonu var mi? Takim kurup katilacak arkadaslar cikabilir aramizdan.

Hoş bulduk.
Maalesef, uzun yıllardır her sene yaptığımız Cumhuriyet kupası bu sene yok. Daha güzel şartlarda 2017'de yarışlara devam etmek istiyoruz.
Yarış bilgilendirmelerini en az 2 ay önceden yapıyoruz. Görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Aramıza hoşgeldiniz bir organizasyon yapıp burdan gelebilecek arkadaşlarla günü birlik bir yarış düzenleyebiliriz belki.
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Hoşgeldiniz.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
ahmetis
Ad: Ahmet Demircan
Has thanked: 27 time
Been thanked: 172 time

Mesaj gönderen ahmetis »

İlker abi hoşgeldin Caspian Motorsport u hatırlarsın zaten başına birşey geldiyse organizasyonda yüzde 30 u 40 ı bizden oluyordu kesin. :D Bu sene yapılmamasına üzüldüm şanssız olsak da güzel organizasyonlardı dilerim çok daha güzellerini beraber görürüz.

Bir de umarım gelecek sefer daha ucuz olur öğrenci olunca o kadar para bizim bütçeyi sarsıyor İlker abi :D
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

Hoşgeldin. Umarım sanal ortamda yaptığımız işleri ne kadar amatörde olsa sizinle beraber pistlere de taşıyabiliriz.
Kullanıcı avatarı
ayaktakimi
İletişim:

Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldiniz bir organizasyon yapıp burdan gelebilecek arkadaşlarla günü birlik bir yarış düzenleyebiliriz belki.

Hoş bulduk. Aramızda bir organizasyon yapıp tabii ki yarış düzenleyebiliriz. Yarış yapmakta sıkıntı yok. Önemli olan pist şartlarının iyileşmesi...

-BMW- © yazdı:Hoşgeldiniz.

Teşekkürler.

ahmetis yazdı:İlker abi hoşgeldin Caspian Motorsport u hatırlarsın zaten başına birşey geldiyse organizasyonda yüzde 30 u 40 ı bizden oluyordu kesin. :D Bu sene yapılmamasına üzüldüm şanssız olsak da güzel organizasyonlardı dilerim çok daha güzellerini beraber görürüz.

Bir de umarım gelecek sefer daha ucuz olur öğrenci olunca o kadar para bizim bütçeyi sarsıyor İlker abi :D

Caspian'ı unutamam :P her şeye rağmen güzel yarışmıştınız... Gelecek sefer daha ucuz olur mu bilmiyorum ama daha pahalı olması muhtemel...

antking yazdı:Hoşgeldin. Umarım sanal ortamda yaptığımız işleri ne kadar amatörde olsa sizinle beraber pistlere de taşıyabiliriz.

Teşekkürler. İşleriniz güzel. Hiç de amatör değil. Biz de kendimizi amatör görüyoruz... Birlikte güzel işler yapmak için heyecanlıyız. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
TuNaXi
Ad: Tuna Geredelioğlu
Has thanked: 68 time
Been thanked: 35 time

Mesaj gönderen TuNaXi »

Sonunda... Hoşgeldin abi :) Ekip büyüyor. Çok da güzel oluyor :D

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön