Tanıt Kendini! ⇒ Kaan Kartal
Moderatör: Moderatörler
Kaan Kartal
selamlar,
Kaan Kartal
34 Yaşındayım, Kadıköy İstanbul'dan katılıyorum, sim racinge Gran Turismo 5 ile başladım, güzel bir online grubumuz vardı neredeyse her akşam yarışıyorduk.
sonra çocuk, yer ve zaman darlığı derken 4-5 senelik bir ara oldu, en sonunda bu yaz başında PC'de sim racinge geçtim, iracingden sonra şimdi de Assetto Corsa'ya başladım.
GT3 yarışları favorim,
bir süredir youtubedan canlı yayınlarınıza denk geliyorum, yardımlaşarak, sohbet ederek ve temiz mücadele vererek yarışma fikri kulağa hoş geliyor,
bakalım şimdi mazda mx5 serisiyle biraz assettoya ısındıktan sonra umarım güzel yarışlar çıkarırız.
Kaan Kartal
34 Yaşındayım, Kadıköy İstanbul'dan katılıyorum, sim racinge Gran Turismo 5 ile başladım, güzel bir online grubumuz vardı neredeyse her akşam yarışıyorduk.
sonra çocuk, yer ve zaman darlığı derken 4-5 senelik bir ara oldu, en sonunda bu yaz başında PC'de sim racinge geçtim, iracingden sonra şimdi de Assetto Corsa'ya başladım.
GT3 yarışları favorim,
bir süredir youtubedan canlı yayınlarınıza denk geliyorum, yardımlaşarak, sohbet ederek ve temiz mücadele vererek yarışma fikri kulağa hoş geliyor,
bakalım şimdi mazda mx5 serisiyle biraz assettoya ısındıktan sonra umarım güzel yarışlar çıkarırız.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
Re: Kaan Kartal
kaan aramıza hoş geldin. bende Bostancı'dayım umarım bir gün yüz yüze de tanışırız 
The World is Mine!
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Hoşgeldin. Sim' e başlamamız aynı oyuna oyuna denk gelmiş. GT3 özel etkinliğinde seni de görmek isteriz
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
NedimGBT yazdı:Selam kaan , iracing e de devam edecekmisin?
milleti kışkırtma
- NedimGBT
- Ad: Nedim GBT
- Has thanked: 135 time
- Been thanked: 67 time
antking yazdı:NedimGBT yazdı:Selam kaan , iracing e de devam edecekmisin?
milleti kışkırtmayeni sezon wtcc'de bekliyorum seni
İracing te ilk sezonu atlatalım da seneye kısmetse ikisinede vakit ayırabileceğim. babalık iç güdüsü nekadar elverecek görecez bakalım
merhaba Nedim, devam ediyorum etmez miyim. iracing'in yeri başka yav. evet ota .oka para istiyor ama hakediyor namussuz.
haftada 3-4 kez blancpain gt3'e saat gece 11:00'deki yarışa giriyorum.
haftada 3-4 kez blancpain gt3'e saat gece 11:00'deki yarışa giriyorum.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Hoşgeldin Kaan dışarda buluşma etkinliği yaptık bir iki defa şimdi kalabalıklaştıkça daha keyifli olabilir. Yakınlarda bir organizasyon düzenleriz