Tanıt Kendini! ⇒ Onat Telkenar
Moderatör: Moderatörler
-
Onat Telkenar
- Ad: Onat
Onat Telkenar
Öncelikle herkese merhaba. 1998 Kadıköy doğumluyum 18 yaşındayım. Haliç Üniversitesi Halka ilişkiler bölümünde okumaktayım 2007 yılında Petrol ofisi 25 Küçük adam Projesinde yer alarak kartingle motorsporları hayatıma başladım. 2007 yılından beri motorsporlarına devam etmekteyim.2015 senesinin Kasım ayında Volkicar V2 Challenge a katıldım. 2017 sezonu içinde Türkiye veya Avrupa pist şampiyonları için yarış takımlarıyla görüşmekteyim. Türkiye de Motorsporlarının ilgisizlikten dolayı kış aylarında antrenmanlarımı evimideki simulasyon da yapmaktayım. Daha önce Granturismo 6 da gösterdiğim Türkiye birinciliğinden sonra lisanlı pilot olduğum için şampiyonaya giremeyip etkinlikte görev alarak yeni yetişen pilotlara pistte sürüş ve yarış eğitimi verdim. Şuan da Asetto Corsa oynamaktayım oyunda 220 saate yakın sürüş deneyimim var. Sizleride bulduğum için mutluyum öncelikle böyle bir yapılanmada adı geçenlere ve yarışmacılara teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim.
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Re: Onat Telkenar
Onat güzel bir yükseliş yakalamışsın umarım istediğin şekilde gelişip en iyi şekilde ülkemizi ve kendini temsil edersin. Bu işten anlayan ve profesyonel lisanslı pilotları aramızda görmekten herzaman mutluluk duyarız. Syredebileceğimiz veya katılabileceğimiz organizasyonlar oldukça burda bizlerlede paylaşırsan bir çok arkadaşımızı bu sektöre sokup hayallerini gerçekleştirme fırsatı verebilirsin.
Aramıza hoşgeldin.
Aramıza hoşgeldin.
-
Onat Telkenar
- Ad: Onat