İsmim Yasin Emre Gömeçoğlu yaşım 18. Ankara'da yaşıyorum. Çok uzun zamandır gerek PS3'de GT, gerekse PC'de RBR,GTR gibi oyunlar oynuyorum.Özellikle online olarak GT'de fazlasıyla tecrübemin olduğunu düşünüyorum. Race Room Racing Experience'da daha çok acemiyim.Dirt Rally'deki etkinliğe de katılma fırsatı buldum, ilerideki etkinliklerde görüşmek üzere.
Tanıt Kendini! ⇒ Yasin Emre Gömeçoğlu
Moderatör: Moderatörler
-
Cosworth
- Ad: Yasin Emre Gömeçoğlu
- Has thanked: 3 time
- Been thanked: 2 time
- İletişim:
Yasin Emre Gömeçoğlu
Merhabalar,
İsmim Yasin Emre Gömeçoğlu yaşım 18. Ankara'da yaşıyorum. Çok uzun zamandır gerek PS3'de GT, gerekse PC'de RBR,GTR gibi oyunlar oynuyorum.Özellikle online olarak GT'de fazlasıyla tecrübemin olduğunu düşünüyorum. Race Room Racing Experience'da daha çok acemiyim.Dirt Rally'deki etkinliğe de katılma fırsatı buldum, ilerideki etkinliklerde görüşmek üzere.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Re: Yasin Emre Gömeçoğlu
Aramıza hoşgeldin PC için Assetto Corsa varsa elinde çok yakında çok keyifli bir mini lig başlayacak. Seninde katılmanı isteriz
-
Cosworth
- İletişim:
Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldin PC için Assetto Corsa varsa elinde çok yakında çok keyifli bir mini lig başlayacak. Seninde katılmanı isteriz
Almayı düşünüyorum onu.Lige katılmam için yanında herhangi bir DLC de almam gerekli mi? Hatırladığım kadarıyla yeni MX5'lerle yapılacaktı ama o oyunun normal versiyonunda var mı emin değilim.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
Dream Pack 2-3 ve Japanese Pack olmak üzere 3 DLC gerekiyor.
The World is Mine!
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
-
Cosworth
- İletişim:
antking yazdı:hoş geldin flicker galerin süper GTA5 de kullandığın modlar ayrı güzel
-BMW- © yazdı:Aramıza hoşgeldin.
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum.
Aranel Ciryatan yazdı:Dream Pack 2-3 ve Japanese Pack olmak üzere 3 DLC gerekiyor.
Tamamdır.
- r_erarslan
- Ad: Resat Erarslan
- Has thanked: 76 time
- Been thanked: 16 time
Hoş geldin, GTR oynayan birini gördüğüme çok sevindim
Bende uzun yıllardır GTR2 oynuyorum. Sohbet&Geyik bölümünde hala GTR oynayan var mı diye bir konu açmayı düşünüyordum demek varmış.
Bende uzun yıllardır GTR2 oynuyorum. Sohbet&Geyik bölümünde hala GTR oynayan var mı diye bir konu açmayı düşünüyordum demek varmış.