Tanıt Kendini! ⇒ Arda Coşkun
Moderatör: Moderatörler
Arda Coşkun
Merhabalar.Adım Arda 18 yaşındayım çok uzun süredir motor sporlarına ilgiliyim fakat izleme fırsatı pek bulamadığımdan oynayarak yetiniyorum.Formula 1i gerçekten çok seviyordum fakat son senelerdeki değişiklikler yüzünden takip etmez oldum.1.5 sene önce uzun zamandır istediğim G27 ye kavuştum 2. elde uygun fiyata bularak ve GT6 oynamaya başladım.Başta çok zor gelmişti gamepad e göre ama zaman geçtikçe alıştım.PC de Project Cars Asetto Corsa ve iRacing ile ilgilendim.iRacing oynadığım zamanlarda cidden zevk almıştım.Ama sadece amatör olarak kaldım tabikide.Hala daha amatör olarak devam ediyorum.Güçlü bi araba aldığım zaman genellikle sonuç ilk virajda spin olarak bitiyor
.Şu sıralar Forza Motorsport 6 apex oynuyorum gamepad ile.Facebookta newbie etkinliğinizi gördüm ve katılmak için üye oldum.Umarım amatörlükten çıkıp ileriye yol alabilirim.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
Re: Arda Coşkun
aramıza hoş geldin arda newbie ligimizde seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız kesinlikle 
The World is Mine!
- AlperAkbilgi
- Süper Moderatör
- Ad: Alper
- Has thanked: 302 time
- Been thanked: 131 time
- İletişim:
Aranel Ciryatan yazdı:aramıza hoş geldin arda newbie ligimizde seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız kesinlikle
Yalnız şöyle bi sorun fark ettim bende japanese car pack yok o nasıl olacak hocam
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
Ucuz bir paket zaten lig zamanina kadar halledersiniz
ilk yaris 20 eylul planliyoruz bu hafta aciklanacak detaylar ve kayitlara baslicaz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The World is Mine!
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Hoşgeldin Arda yarışarak kazanıcağın tecrübeler seni ileri taşır. Kullandığın araçların limitini öğren ve ona göre kullan. Gerçek araba kullanıyormuşsun gibi yaklaş. Bir yerden sonra senin araca yaklaşımına karşılık aracın sana verdiği cevabı hissetmeye başlıyacaksın ve her şey senin için daha keyifli olacak.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Hoşgeldin aramıza keyifli ve eğlenceli bir lig olacaktır her konuda yardımcı olucaz merak etme. Mehmet arkadaşımızın dediği gibi Japon paketi 10 tl gibi uygun bir fiyat lig başlayana kadar Alman gerekiyor
En son Emin Babaoglu tarafından 25 Ağu 2016, 11:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Düzeltme
Sebep: Düzeltme