Arkadaşlar 1 haftadır sıkı şekilde çalışıyoruz.Bazı gelişmelerden haberdar etmek istedim.Porsche 911 GT aracında frenleme ve denge problemleri yaşayıp durduk.Bunun lastik ömrüne de çok yansıdığını görünce mecbur kalıp daha stabil bir araç olan BMW Z4 kullanmaya karar verdik 3-4 gündür Z4 üzerinde araç ayarlarıyla uğraşıyoruz turlarda da iyileşme görmeye başladık.Bugün de ayarları iyice oturtup muhtemelen haftasonu 2 saatlik stint çalışmaları yapacağız.
Yayın durumu ise şöyle sitenin görevlilerinin belli bir kısmının tatiline denk geldiğinden ekibin kalan kısmı tamamen yarış kontrolüne odaklandı çünkü rfactor'da endurance yarışlarında sistem genelde şöyle çalışır herkese teamspeak te bulunma zorunluluğu getirilir ve hakemler teamspeakten pilotlara gerekli direktifleri verirler ya da siz onlara yarışta yaşadığınız bir durumla ilgili şikayette bulunabilir ya da konuşmak istediklerinizi iletebilirsiniz.Tabi pist üstünde cezalık bir durum yaşarsanız hakem size böylece ceza da verebiliyor.Bir arkadaşımızın interneti uygun olduğundan ilk 2 stinti yayınlayacağız fakat onun internet hızı da sınırda olduğundan son stint onda ve o ara yayın yapması pek mümkün değil.Son 2 saati yayınlamak için şimdilik bir yol bulamadık ama bir çözüm arıyoruz.Bulabilirsek buradan haber vereceğim fakat ilk 4 saatin yayını olacak ve buradan paylaşacağız.
Son olarak pistten bir tur videosu atalım pisti anlatmak istedim ama ilk defa böyle bir şey yapınca pek beceremedim gibi

hatalarım için şimdiden özür diliyorum iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=-RJYxhtjhjs