Merhaba Sevgili Arkadaşlar Öncelikle Herkesin Bayramını En İçten Dileklerimle Kutlarım

Ramazan Oruç İftar Sahur Derken Bir Ramazan Ayını Daha Geride Bıraktık Oruç Tutan Arkadaşlar Allah Kabul Etsin

Eee Sonuçta Hepimiz Az Çok Demeden Bilgisayar Ortamında Motor Sporlarıyla Uğraşıyoruz. Bu Uğraşı Gerçek Hayatınızda Hobi Yada Bir Uğraş Olarak Yapmanız Adına Sizleri Pistlere Yarışlara Parkurlara Davet Ediyorum.

Türkiye'de Yaşıyoruz Bunu Kabul Etmemiz Lazım Ne Zaman Televizyonlarda Gazetelerde Yarış Var Kaç Defa Gördünüz. Bir Elin Parmak Sayısını Geçeceğini Düşünmüyorum. Önümüzde Ki Günlerde Güzel Yarışlar Ve Organizasyonlar Var Gidip Ortamı Görüp Pilotlarla Tanışmanız Beni Çok Sevindirir Belkide Sizde Bir Pilot Olabilirsiniz Zor Değil İnanmak Sürmek Yeter. Maddi Durumum Uygun Değil Diyenleriniz Olabilir. Bizi Hiç Bir Şey Motor Sporlarından Koparamaz. Federasyonumuz Sayesinde Ve Bünyesinde Ücretsiz Gözetmen Eğitimlerine Katılarak Üst Düzey Gözetmenlik Seviyesine Kadar Yükselip Bu Hobiyi Zevki Tatmin Edebilirsiniz.
Önümüzdeki Günlerde Yapılacak Olan Organizasyonlar Aşağıdaki Şekildedir.
Mahalli Oto Drag 3. Ayak Yarışı (KDSK)
Tarih : 9-10 Temmuz
Yer : Konya Saraçoğlu Drag Pisti / KONYA
Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak Yarışı (KOSDER)
Tarih : 16-17 Temmuz
Yer : Körfez Yarış Pisti / KOCAELİ
İstanbul Sportif Karting Dayanıklılık Birinciliği 2. Ayak Yarışı (İKOK)
Tarih : 17 Temmuz
Yer : Kenan Sofuoğlu Pisti - Akyazı / SAKARYA
Karadeniz Off-Road Platdormu 2. Ayak Trabzon Yarışı (TROFF)
Tarih : 17 Temmuz
Yer : Akçaabat / TRABZON
Türkiye Trial Şampiyonası 4. Ayak Yarışı (DOSOD)
Yer : Kaynaşlı / DÜZCE
Intercity Cup Tek Marka Kupası 4. Ayak Yarışı (İPSK)
Yer : İstanbul Park / İSTANBUL
Türkiye Ralli Şampiyonası 4. Ayak Yarışı (BOSSEK)
Tarih : 23-24 Temmuz
Yer : BURSA
Kayseri Mahalli Slalom Yarışı (EROSK)
Tarih : 24 Temmuz
Yer : Melikgazi / KAYSERİ
Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 3. Ayak Yarışı (VEZİROFF)
Tarih : 30-31 Temmuz
Yer : Vezirköprü / SAMSUN