Tanıt Kendini! ⇒ Ahmet Demircan
Moderatör: Moderatörler
- ahmetis
- Ad: Ahmet Demircan
- Has thanked: 27 time
- Been thanked: 172 time
Ahmet Demircan
Merhaba arkadaşlar adım Ahmet 19 yaşındayım.Sim yarışlarına uzun zamandır büyük bir ilgim var ve sizinle tanışmak istedim
Ankara'da yaşıyorum Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyorum.Okuldan vakit kaldığı kadar simulator başında oluyorum.
Benim çocukluğum da çoğu gibi F1c 99-02 ile başladı.Sonra rfactor ile tanıştım ve yaklaşık 6-7 senedir bu işin içindeyim.rfactor de formula 1 ile başladım birçok lige katıldım((F1TeamTurkey, GForceTurk, kimiraikkonen.web.tr(Tolga abi selamlar
) vb.). Ankaraya geldiğim şu 2 senede Melihi tanıyordum ama buraya gelince çok daha sıkı bir dostluğumuz var.Beraber 4 teker ne bulursak sürüyoruz.
4-5 saatlik endurance takım yarışlarına da katılmışlığım oldu.Normalde karting de yapıyorum.Ekipman olarak G27 var ama şuan düzgün bir sistem topladım gibi sadece triple monitor işi kaldı.Sim platformu olarak daha çok rfactor rfactor 2 ve iracing deyim.Türkiye'de böyle bir topluluğun olması mutluluk verici.Uygun olduğum kadar katılıp sizlerle tanışmaya can atıyorum.
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Re: Ahmet Demircan
Hoşgeldin Ahmet genç yaşına rağmen oldukça tecrübelisin. Pistlerde görmek isteriz seni