Tanıt Kendini!Ahmet Demircan

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
ahmetis
Ad: Ahmet Demircan
Has thanked: 27 time
Been thanked: 172 time

Ahmet Demircan

Mesaj gönderen ahmetis »

Merhaba arkadaşlar adım Ahmet 19 yaşındayım.Sim yarışlarına uzun zamandır büyük bir ilgim var ve sizinle tanışmak istedim :) Ankara'da yaşıyorum Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyorum.Okuldan vakit kaldığı kadar simulator başında oluyorum.:D Benim çocukluğum da çoğu gibi F1c 99-02 ile başladı.Sonra rfactor ile tanıştım ve yaklaşık 6-7 senedir bu işin içindeyim.rfactor de formula 1 ile başladım birçok lige katıldım((F1TeamTurkey, GForceTurk, kimiraikkonen.web.tr(Tolga abi selamlar :D) vb.). Ankaraya geldiğim şu 2 senede Melihi tanıyordum ama buraya gelince çok daha sıkı bir dostluğumuz var.Beraber 4 teker ne bulursak sürüyoruz. :D 4-5 saatlik endurance takım yarışlarına da katılmışlığım oldu.Normalde karting de yapıyorum.Ekipman olarak G27 var ama şuan düzgün bir sistem topladım gibi sadece triple monitor işi kaldı.Sim platformu olarak daha çok rfactor rfactor 2 ve iracing deyim.Türkiye'de böyle bir topluluğun olması mutluluk verici.Uygun olduğum kadar katılıp sizlerle tanışmaya can atıyorum.
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Re: Ahmet Demircan

Mesaj gönderen antking »

Hoşgeldin Ahmet genç yaşına rağmen oldukça tecrübelisin. Pistlerde görmek isteriz seni
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Re: Ahmet Demircan

Mesaj gönderen Boundless »

Hoş geldin Ahmet seni aramızda görmekten bizde mutluluk duyarız

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön