Forumda bu konuda çok yetenekli arkadaşların varlığı sayesinde kendi kafamda planladığım bir projeyi sizlerle de tartışmak ve mümkünse hayata geçirmek istiyorum.
Bildiğiniz üzere TPŞ'de (Türkiye Pist Şampiyonası'nda) kullanılan 3 adet yarış pistimiz bulunmakta:
- Intercity İstanbul Park
- İzmit Körfez Yarış Pisti
- İzmir Ülkü Park
Bu 3 yarış pistinin aynı ölçekte karşılaştırmalı görselini ekte sizlere sunuyorum.

Lakin benim aklımdaki fikir, şu anda planı yapılmış ya da kararlaştırılmış yeni bir yarış pisti olmadığından, sanal ortamda farklı disiplinlere göre yapılacak yeni yarış pistleriyle TPŞ'nin "7 Bölge 7 Pist" adını verdiğim bir konseptte tekrardan canlandırılması ve SimRacing severler için çok daha keyifli etkinliklerin yapılabileceği yeni alanlar oluşturmak.
Bununla ilgili şahsen seçtiğim bazı şehirlerde, gerçek harita bilgilerinden faydalanarak, belirli tiplerde yarış pistleri çizimleri yaptım.
TPŞ - 7 Bölge 7 Pist
ÖZEL ETAP___//___KKTC___//___KKTC Dikkarpaz Yarış Pisti
1. ETAP___//___Marmara Bölgesi___//___İstanbul___//___İstanbul Hazarfen Havaalanı Yarış Kompleksi
2. ETAP___//___Ege Gölgesi___//___İzmir___//___İzmir Ülkü Park Pisti
3. ETAP___//___Akdeniz Bölgesi___//___Antalya___//___Antalya Park
4. ETAP___//___İç Anadolu Bölgesi___//___Ankara___//___Ankara 19 Mayıs Motorsporları Merkezi
5. ETAP___//___Karadeniz Bölgesi___//___Trabzon___//___Trabzon Anadolu Pisti
6. ETAP___//___Doğu Anadolu Bölgesi___//___Elazığ___//___Elazığ Şehir Yarış Pisti
7. ETAP___//___Güneydoğu Anadolı Bölgesi___//___Gaziantep___//___Gaziantep Motorsport Arena
FİNAL ETAP___//___İstanbul___//___Intercity İstanbul Park

Site olarak böyle bir şeyin yapılması mümkün müdür?