Tanıt Kendini! ⇒ Nedim BİRTEK - NedimGBT
Moderatör: Moderatörler
- NedimGBT
- Ad: Nedim GBT
- Has thanked: 135 time
- Been thanked: 67 time
Nedim BİRTEK - NedimGBT
Merhabalar ,
32 yaşındayım, Senelerdir konosol piyasasına veda edip 3 aylık Pc platformuna geçen bir simciyim .
Konsolun Sim kısırlığı ve çeşitli ekipmanların sınırlı kullandirdiğindan dolayı (Shifter,Pedal, aurdino entegre vs gibi) Pc platformuna merhaba dedim.
Pc platformunda İ racing ve Raceroom u denedim.İracing in sürekli cüzdana düşkün politikasını kendime uzak bulduğumdan Sadece RaceRoom da aktif olarak bulunmaktayım.
Project Cars ı ps4 platformunda oynadığımdan dolayı yakın zamanda p.cars ilgili bir planım yok . Ama asetto Corsa Yı denemek isterim.
Yakın zamanda RaceRoom da görüşmek üzere ,,,,
Ps4 Zamanından kalma Youtube kanalım ; https://youtu.be/3nqs7_93VgE
32 yaşındayım, Senelerdir konosol piyasasına veda edip 3 aylık Pc platformuna geçen bir simciyim .
Konsolun Sim kısırlığı ve çeşitli ekipmanların sınırlı kullandirdiğindan dolayı (Shifter,Pedal, aurdino entegre vs gibi) Pc platformuna merhaba dedim.
Pc platformunda İ racing ve Raceroom u denedim.İracing in sürekli cüzdana düşkün politikasını kendime uzak bulduğumdan Sadece RaceRoom da aktif olarak bulunmaktayım.
Project Cars ı ps4 platformunda oynadığımdan dolayı yakın zamanda p.cars ilgili bir planım yok . Ama asetto Corsa Yı denemek isterim.
En son NedimGBT tarafından 04 May 2016, 11:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- AlperAkbilgi
- Süper Moderatör
- Ad: Alper
- Has thanked: 302 time
- Been thanked: 131 time
- İletişim:
Re: Nedim BİRTEK - NedimGBT
NedimGBT yazdı:Merhabalar ,
Project Cars ı ps+ platformunda oynadığımdan dolayı yakın zamanda p.cars ilgili bir planım yok . Ama asetto Corsa Yı denemek isterim.
Hoşgeldiniz.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
- NedimGBT
Hoşbulduk,
Şu an için paket sahibi değilim.Competitions ve free practice takılıyorum.
Ama wtcc 2015 almayı düşünüyorum.
İnşallah asetto da da görüşürüz.
Şu an için paket sahibi değilim.Competitions ve free practice takılıyorum.
Ama wtcc 2015 almayı düşünüyorum.
İnşallah asetto da da görüşürüz.
- NedimGBT
antking yazdı:competitions da zamana karşımı yoksa gerçek yarışçılara karşı mı
Raceroom competitions ta zamana karşı takılıyorum.
Bu arada Dün eklenen Wtcc 2015 in 4. etkinliğini Buriram (Chang) pistini denemenizi tavsiye ederim .
Profesyonel sürücelere kafa tutmak için ( Leaderboard Challange) pist ve araç paketi gerekli.
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Re: RE: Re: Nedim BİRTEK - NedimGBT
NedimGBT yazdı:antking yazdı:competitions da zamana karşımı yoksa gerçek yarışçılara karşı mı
Raceroom competitions ta zamana karşı takılıyorum.
Bu arada Dün eklenen Wtcc 2015 in 4. etkinliğini Buriram (Chang) pistini denemenizi tavsiye ederim .
Profesyonel sürücelere kafa tutmak için ( Leaderboard Challange) pist ve araç paketi gerekli.
Birde leaderboard onda da bildigim kadari ile oyun icin alisveriste kullanilicak puanlardan veriyor
GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi