Tanıt Kendini! ⇒ Herkeze selamlar.
Moderatör: Moderatörler
-
İslamYalçınak
- Ad: İslam
- Been thanked: 1 time
Herkeze selamlar.
esselamu aleykum arkadaşlar.
islam YALÇINAK,YAŞ 43,istabuıl / Başakşehir'de yaşıyorum. Ortalama 1 sene kadar pc1 ve çıktığı ilk günden beri asetto corsa oynuyorum. PSN de artık eski ortam olmadığından pc ye geçmeye karar verdim. inşallah güzel ve eğlenceli yarışlar yaparız. Bu ortamın yabacısı olduğumdan ne yapmam lazım,ilk hangi yarışlara dahil olmam gerekiyor.yardımcı olursanız teşekkür ederim. hayırlı günkler.
islam YALÇINAK,YAŞ 43,istabuıl / Başakşehir'de yaşıyorum. Ortalama 1 sene kadar pc1 ve çıktığı ilk günden beri asetto corsa oynuyorum. PSN de artık eski ortam olmadığından pc ye geçmeye karar verdim. inşallah güzel ve eğlenceli yarışlar yaparız. Bu ortamın yabacısı olduğumdan ne yapmam lazım,ilk hangi yarışlara dahil olmam gerekiyor.yardımcı olursanız teşekkür ederim. hayırlı günkler.
-
Ahmet Turp
- Ad: Ahmet Turp
- Has thanked: 20 time
- Been thanked: 54 time
Re: Herkeze selamlar.
İslamYalçınak yazdı:esselamu aleykum arkadaşlar.
Ve aleyküm selam, aramıza hoşgeldiniz.
Yeni katılanlar için belirli tarihlerde "SimRacersTR Akademi" adı altında yarışlar düzenleniyor. Şu an sezon devam ettiği için buna katılamayabilirsiniz ancak yeni sezon oldukça yakın. Buraya tıklayarak ilgili sayfaya gidebilirsiniz. Akademiyi bitirdiğinizde seviyenize uygun olarak bir lisans alabilir ve üst liglerde yarışabilirsiniz.
Akademi dışında, buraya tıklayarak "Special Events" adı altında geçen özel yarışlara da katılabilirsiniz. Burada düzenlenen çoğu yarışta lisans gereksinimi olmuyor.
Sitedeki neredeyse tüm yarışçılar direksiyon seti ile yarışıyor. Sizde bir direksiyon seti var mı?
-
İslamYalçınak
- Frtsan
- Eğitmen Pilot
- Ad: Fırat
- Has thanked: 231 time
- Been thanked: 282 time
Re: Herkeze selamlar.
Aramıza Hoşgeldin. Yakın zamanda yeni akademi ligi başlayacaktır. Discord kanalına da üye olursanız güncel olrak takip edebilirsiniz.
-
İslamYalçınak
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
-
İslamYalçınak