Frtsan yazdı:Yazıyı okurken utandım.
Şu anda yönetim tüm liglerde anti cheat uyguluyor ve bu uygulama sonrası performansı değişen pilot yok. herkes yerli yerinde. fark atan yine fark atıyor. Hakarete sebep olacak ne yapıyor bu hızlı gidenler anlamıyorum. Şaka gibi. Ben hiç bir saygısızlıklarını terbiyesizliklerini görmedim. Aksine sitede hızlı olup yardım istediğimde bana yardım etmeyen setup yollamayan yarış çizgisi analizi yapmayan bana yol göstermeyen olmadı. Bu ortamda bu şekilde saldırgan olmayı nasıl başarıyor insanlar anlamıyorum.
RF2 katılımı neden düştü? Her şey olabilir. pistler beğenilmemiştir. Araç beğenilmemiştir. RF2 pek çok insan için yeni bir tecrübe idi. memnun kalmayan bırakmıştır hepsi bu. Ben de kayıt olup kaydımı sildirenlerdenim. Ancak bu rf2 de sonraki şampiyonalara katılmayacağım anlamına gelmiyor. Şu anda Simracingclub şampiyonalarına katılmak için akademilerine katıldık mesela. çok iyi rf2 ligleri var. simracerstr nin de bu kalitede ligler hazırlayabileceğine inanıyorum.
Öğrenme süreci herkes için devam ediyor ve hiç bitmeyecek. umarım daha genele yayılan ve katılımı düşmeyen şampiyonalar yapılır.
Bunun için de platin lig ve super cup şampiyonaları yapıldı. yönetim organizasyonu üstlendi. takım patronları her yarış araçları kullanacak pilotları bulma görevini üstlendi.
Kimler takım patronu oldu? Ben takım patronuyum. Yönetimden kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum. Sadece Efecan ile 1 saat kadar dışarda görüştüm. Onlarla hiç bir bağım olmamasına rağmen talep ettim. talebim olumlu karşılandı. yönetim yanlı olsa tanıdıklarını kayırsa takım patronları da bildik isimler olmaz mıydı? ben yönetiimn şeffaflığına ve adaletli davrandığına inanıyorum.
Herkese keyifli yarışlar dilerim.
anti cheat bana gore bir cok yariscida acik degil ve kontrol edilmiyor ! ilk yarisda chatten herkesin acik mi diye sordugumda bir cok yarisan unuttugun vs yazmisdi ,benim ki acikti ve start in hemen basinda donma meydana geldi ve oyun atti beni ve ayrica ben de acmiyorum artik , ben de kinin sebebi ise cpu ya fazla yuk biniyor ve donmalar meydana geliyor olmasi baska sebebi yok olamaz, demek istedigim anti cheat konusunda bi kontrol oldugunu sanmiyorum, ayrica yillardir online oynayan biri olarak sunu soyleyrebilirim , turkun arabin rusun oldugu bir yerde mutlaka hile oluyor, hic bir hileci de ben yapiyorum demiyor zaten, ya setup cok iyidir ya da antreman dan derler hep ! adamin biri asetto da spa da gamepad ile corvette ile 2.14 gidiyor ise diyecek bi si yok !! ancak salak olmak gerekir inanmak icin!!! hatta asetto veya rf de 100 kusur saat oynamis olupda cok iyi zamanlar yapanlara imreniyorum

ben asetto da 1000 + saat ile halen o surelerin gerisindeyim ,hele hele ne kadar rahat bazi virajlarda hatalar yapmalarina ragmen ayni sureleri yapmalarina da hayranim , neyse lafi uzatmiyalim cheat vardir, bu gercek , iracingde dahi var, zaten olmasaydi bu anti cheat cikmazdi ki etkilimi degil mi suphem var ve bilmiyorum ? herkese basarilar.