4. yada 5. yarışımız rf2 de ve şimdiye kadar olmayan şeyler oldu.
yayını izliyorum buna rağmen 1 dk civarında geriden geliyor.mesaj bölümü zaten ufacık 5 kişi bişi yazsa yokolup gidiyor. 2. startdan önce 1 tur bile atmadın startta debraylamı yoksa frenlemi daha hızlı kalkarım?yada frene kaçsn basılı tutup bırakınca araç daha hızlı ivmeleniyor diye denedim.herkesin replayinde mevcut.
Oyunda ışıklar HUD un altında kalıyorsa bu benim suçum değil. ortada ışık yok benim gördüğüm. mesaj panosundaki geri sayıma göre kalktım. ses çıkıyor deniliyor 2 tane z5500 de motor sesinden başka bişi duymadım. hatalı kalkış yaptıysamda bana stop go vermesi gerekmezmi?rf2 şöyle böyle demeyin önceki yarışlarda veriyordu bu yarışta vermedi demekki ayarlarda var bi sorun.
daha önceki rolinglerde fallow x diyordu bu sefer fallow x (y) line (left yada right) dedi. 2 li yan yana gitmek lazımmış 1. den itibaren kimse buna uymadı çünkü bu da ilkkez oldu. yanlışlıkla başlayan bi önceki istpark yarışında da tek sıra gidildi. hadi biz gene hata yaptık. ben 7 başlamam gerekirken takip et dediği kişiyi takip ettiğim için 6 başladım. neden bana ceza vermiyor....
Sorunların özünde bu platformda yeni yeni organizasyonlar yapılıyor. yarışanlarda yayınlayanlarda acemiliğini çekiyor. bunu atmanında en kolay yolu daha fazla özel etkinlik yapıp server ayarlarını denemek bana göre. yoksa yayında " nasıl kalkamıyorlar" "nasıl beceremiyorlar" "mclarende bunu kullanıyor" gibi sözlerle yarışanlara serzenişte bulunmak yanlış bana göre. o zaman bizde yarış yapacaz diyosunuz server özelliklerini ayarlarını bilmiyonuz mu diyelim?
platformu desteklediği fazla gridden dolayı kullanmak istediğinizi anlıyorum ve eğlenceli olacağını bende düşünüyorum.ama araç sayısı arttıkça sorunlarda bununla birlikte artıyor. oyunun sorunlu olduğunu kabul etmek ve sorunlarını çözmeye çalışmak "bişey yok siz beceremiyonuz" demekten daha yapıcı. gabriel arkadaş "nasıl sorun yaşıyorlar anlamıyorum" derken bile 3 yada 4 kez kendi oyunu kitlendi

ayrıca kendisine mclaren in (yanlış bilgi olduğu söylendi gerçi) yarışsa bile geçen 3 sene rekor grid cezaları aldığını hatırlatır, kimi seb max in de assetto da yarıştığını da belirtmek isterim. eğer kıyasımız bu olacaksa.
Birde burda kimse kimseyi tanımıyor. buna rağmen birbirimize sen git kumda oyna tarzında şeyler söylememliyiz diye düşünüyorum.ben kimseye demiyorum.ama bana denildiğinde de özür diletene kadar uğraşacağımı 40dk boyunca discordda bana katlanmak zorunda kalan arkadaşlardan özür dileyerek hatırlatırım.
özetle rf2 kullanılacaksa daha çok özel etkinlik daha çeşitli araçlarla server kısmının herşeyi denenmeli.
saygılar.