Sim Racing Donanımları ⇒ logitech g29 fren sorunsalı
Moderatör: Moderatörler
- fcaglayan
- Ad: Fatih
- Has thanked: 12 time
- Been thanked: 13 time
logitech g29 fren sorunsalı
Arkadaşlar bugün ikinci el temiz bir g29 aldım vitesle birlikte.
Momo dan sonra bunun freni çok sert geldi. İnternette baktım millet parçaları sökerek ayarlıyor falan ama bunun başka çözümü de var mı? Sensitivy vs gibi?
Bu arada Momo ile bu kadar FFB almıyordum, kesinlikle oyunu momo için ayarlamamışlar. Ben project cars ın ffb den herkes şikayetçi adamlar yapamamış sanıyordum ama meğer momo için yapmamışlar
Momo dan sonra bunun freni çok sert geldi. İnternette baktım millet parçaları sökerek ayarlıyor falan ama bunun başka çözümü de var mı? Sensitivy vs gibi?
Bu arada Momo ile bu kadar FFB almıyordum, kesinlikle oyunu momo için ayarlamamışlar. Ben project cars ın ffb den herkes şikayetçi adamlar yapamamış sanıyordum ama meğer momo için yapmamışlar
Steam: fcaglayan77
- adnaneren1977
- Ad: Adnan Eren
- Has thanked: 68 time
- Been thanked: 82 time
- İletişim:
Re: logitech g29 fren sorunsalı
fcaglayan yazdı:Arkadaşlar bugün ikinci el temiz bir g29 aldım vitesle birlikte.
Momo dan sonra bunun[glow=red]freni çok sert geldi. İnternette baktım millet parçaları sökerek ayarlıyor falan ama bunun başka çözümü de var mı? Sensitivy vs gibi?
frenin yayının içine kauçuk koymuşlar galiba onu çıkarta bilirsin
- adnaneren1977
- Ad: Adnan Eren
- Has thanked: 68 time
- Been thanked: 82 time
- İletişim:
https://www.youtube.com/watch?v=hMXTDjjl9hg
4.15 den sonra izlersen sorunu halledebilirsin
4.15 den sonra izlersen sorunu halledebilirsin
- fcaglayan
Evet kastettiğim buydu. gerçi bazıları arkasından tüm vidaları sökerek yapıyor ama o yıldız alyan anahtarı bulabilirsem tüm arkayı sökmek yerine daha mantıklı.
Acaba alışabilir miyim bu şekilde oynamaya diyorum, sert frende kaymaması için altına kaydırmaz paspas aldım artık daha sert de basabiliyorum ama yine de her zaman aynı frenajı ayarlayamıyorsun saçma olmuş bence.
Acaba alışabilir miyim bu şekilde oynamaya diyorum, sert frende kaymaması için altına kaydırmaz paspas aldım artık daha sert de basabiliyorum ama yine de her zaman aynı frenajı ayarlayamıyorsun saçma olmuş bence.
Bende ilk zamanlar cok sert oldugunu dusundum bastikca pedal kayiyordu. Sertlige zamanla alisirsin hemen sokme dagitme isine girme bence bikac ay dene olmassa sokersin. Kayma isi icinde ben sehpa yaptim vidaladim artik kimildamiyor. Ama dedigingibi kaydirmaz da is gorur.
- fcaglayan
Ben söktüm bile. Zor bir işlem değil ancak o videoda adamın dediği kadar da kolay değil sadece padaldaki o vidalar sökülerek çıkmıyor o yaylar, İllaki arka vidalarını fren pedallarını açmanız gerekiyor ama kolay bir işlem. içine 3 cm civarı bi kaucuk sert madde koymuşlar ama zaten fren pedali yayı sert olduğu için çıkarttığınızda sorun olmuyor.
Özkan kullandıkça yumuşuyor mu?
Özkan kullandıkça yumuşuyor mu?