Biraz sorunlu bir yarıştı benim için. Sıralama turlarında düşük yakıt yüküyle atmayı beklediğim 2:03.7-9 aralığına hiç yaklaşamadım ve son saniyelere kadar 3. sırada kaldım. Burada hızlı bir tur atmak için ilk virajı, üçüncü sektörün hemen başındaki sola keskin virajı ve son şikanı hatasız dönmek gerekiyor ve sıralamaların sonuna kadar bunu beceremedim. Son turumda da ilk iki sektörde istediğim hızda gidemesem de son şikanı istediğim gibi döndüğüm için son saniyede pol pozisyonunu almayı başardım. Temkinli bir ilk tur ve bir de pist dışı ziyareti yaptığım açılış turlarından sonra farkı kontrollü bir şekilde açmaya çalıştım. Geç pite girerek trafikten de uzak kaldım ve ikinci setimde en hızlı turumu pol pozisyonu turumdan daha iyi bir süreyle atarak rahat bir galibiyete ulaştım. Lotus V6 Cup adı verilen bu kanseri atlattığım için mutluyum

Ayrıca röportaj için de teşekkürler. Dün yarıştan sonra sesim normale göre biraz kısıktı, susuzluktan olsa gerek. Ayrıca mikrofonum da iyi değil. Yine de çok sevindim böyle bir fikirle geldiğinize. Haftaya Tatuus'larla Hockenheim'da görüşmek üzere.
Not: Canlı yayında pist dışı ziyaretler için oyunun verdiği cezaları gaz kesme olarak değil de pitten geçme olarak uygulama fikri konuşuldu. Assetto Corsa bazen fren noktasını kaçıran pilotlara kaçış alanındayken gaza dokunsa bile ceza veriyor. Bu pilotlara pitten geçme cezası oldukça ağır olacaktır. ACServerManager'a dün girdim baktım, gaz kesme cezasını kaldırabiliyoruz. Bunu kaldırdığımızda pist ihlalleri sonuçlara yansıyor. Hakemler de her kesmeye 3'er saniye ceza vererek sonuçlara ekleyebilirler. Ama ben hala gaz kesme cezasını savunuyorum. Önemli olan nerede yapılması gerektiğini pilotlara anlatmak. Düzlük sonlarında gaz keserek veya turun sonuna gelindiyse yarış çizgisinden çıkıp durarak ceza çekildiğinde hiçbir problem kalmayacaktır diye düşünüyorum.