Araba bir güncellemeden sonra değişmiş olmalı. Pist üstünde kimse duramıyor ve ben teorik sürelere baktığımda Cem Ünalan'dan sadece 0.1 saniye öndeyim (1:16.3 ben ve 1:16.4 Cem). Yeni lastik modelinin ne kadar hızlı olduğunu biliyoruz. Cem'in Vallelunga'da bizle beraber tur attığını saymazsak Silverstone ve Brands Hatch'te onun turundan sırasıyla 1.6 ve 2 saniye önündeyim. Bu da V10 lastiklerin hızını gösteriyor. Buna rağmen birden bu farkın erimiş olması ve piste çıkan tüm pilotların aracın dengesinden şikayetçi olması aracın değiştiğini ispatlıyor. Eğer böyle bir şey mümkünse ben aracın değiştirilmesini rica ediyorum, çünkü inanılmaz derecede kötü durumda araç. Geçen sezon yarışan pilotlarımız da tekrardan piste çıkıp o tur zamanlarını yakalayamadıklarını teyit ederlerse sevinirim. KTM X-Bow, Alfa Romeo 4C gibi çok iyi araçlar var alternatif olarak.
Tabii bunla da yarışırsak benim için sorun değil ama kimsenin keyif alacağını ve yeteneğini test edeceğini zannetmiyorum. Tüm bildiklerinizi unutturup viraj girişinde oversteer çıkışta understeer yaşayan, semislick lastikerle 60 km/h hızda dört tekerle beraber kayan, keyfine göre diferansiyel kilidi tamamen açılmış gibi patinaja kalıp arkayı savuran ya da canı isterse önden çekişli bir araç gibi viraj çıkışında kendini dışarı atan bir aracın bir pilotta test edeceği tek şey sabır

3 yarış çekilmez bunla benden söylemesi.