Pazar YeriPro Pilotlardan Direksiyon Tavsiyesi

Alınık / Satılık her şey burada. Alım-Satım işlemleri için lütfen güvenli E-Ticaret yollarını tercih ediniz!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
blade036
Ad: Barış Ç.
Has thanked: 89 time
Been thanked: 90 time
İletişim:

Pro Pilotlardan Direksiyon Tavsiyesi

Mesaj gönderen blade036 »

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir direksiyon arayışındayım, hali hazırda logitech momo kullanıyorum. Artık yetmediğini hissettiğimden daha iyi bir sistem almayı planlıyorum. Trustmaster T300 düşündüm ama pedalları ve pek verimli gelmedi, direksiyon şeklide çok hoşuma gitmedi açıkcası. Bu nedenle Ferrari Alcantara'ya biraz kaydım ama onunda ücreti tabi biraz daha fazla ve şu anda Türkiye'ye ye gönderim yapılmıyor sanıyorum. Trustmaster için birde logitech e göre daha yavaşlar söylentisi var ne derece doğru bilmiyorum.

Sonrasında ikinci el g27'lere baktım fakat içime sinen temiz bir direksiyon sistemi ile henüz karşılaşmadım.

Son olarak da g29 üzerinde duruyorum.

Bu konudaki tavsiyeleriniz, önerileriniz neler?
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Re: Pro Pilotlardan Direksiyon Tavsiyesi

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

T300 dışında söylediklerinin hepsini kullanmış biri olarak. Şuanda kullandığım T500'ü öneririm. Gerçekten çok hızlı. İlk aldığımda G29'dan sonra alışamamıştım ama DTM 92 gibi araçlarda test etmeye başlayınca direksiyonun gerçekten çok iyi olduğunu anladım. Özellikle T3PA-Pro pedallardan çok memnunum.
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
blade036
İletişim:

Şu an için bu ürün amazon'dan gönderiliyor mu? Birde kafama takılan amazondaki fiyatlarda Türkiye için gümrük ücretinin yer alıp almadığını nasıl anlıyoruz.

g29 için başka önerisi olan var mı acaba? Kullanan yada almayı düşüp alan ya da vazgeçen?
Kullanıcı avatarı
car_lover
Süper Moderatör
Ad: Semih Emre
Has thanked: 154 time
Been thanked: 278 time

Mesaj gönderen car_lover »

blade036 yazdı:Şu an için bu ürün amazon'dan gönderiliyor mu? Birde kafama takılan amazondaki fiyatlarda Türkiye için gümrük ücretinin yer alıp almadığını nasıl anlıyoruz.

g29 için başka önerisi olan var mı acaba? Kullanan yada almayı düşüp alan ya da vazgeçen?

Direksiyonu sepete ekleyip en son onay sayfasina geldigin zaman gumruk vergisi ve varsa kargo ucreti gozukuyor oradan bakabilirsin.
Ayrica youtube kanalimizdaki t300 ve g29 karsilastirma videosunu izleyebilirsin. Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
blade036
İletişim:

Evet o videoyu izlemiştim ama videodaki t300'de 2li pedal sistemi vardı. Direksiyondan çok pedal sistemi daha önemli sanıyorum. Karşılaştırma videosunda da direksiyon olarak t300 pedal olarak g29 daha iyi denmiş. G29 konusunda ses dezavantajı var sanıyorum onun dışında çokta fazla bir fark görememiştim videodan. Sanıyorum sizin videonuzdu. halen aynı pedal sistemini mi kullanıyorsunuz 2li olan?
Kullanıcı avatarı
ahmetis
Ad: Ahmet Demircan
Has thanked: 27 time
Been thanked: 172 time

Mesaj gönderen ahmetis »

Simde en önemli şey pedaldır.Hele ki iyi bir fren pedalı lastik davranışlarına oldukça fazla etki ediyor.Gönül ister sağlam bir fanatec pedalı alın kopun gidin. :) bende T3PA-Pro pedal var ve bence oldukça iyi GT modunun olması ayrı güzel.Bu kulvarda işinizi fazlasıyla görecektir.
Kullanıcı avatarı
blade036
İletişim:

ahmetis yazdı:Simde en önemli şey pedaldır.Hele ki iyi bir fren pedalı lastik davranışlarına oldukça fazla etki ediyor.Gönül ister sağlam bir fanatec pedalı alın kopun gidin. :) bende T3PA-Pro pedal var ve bence oldukça iyi GT modunun olması ayrı güzel.Bu kulvarda işinizi fazlasıyla görecektir.

Amazondan sipariş verdiniz sanıyorum aynı kişi halen Türkiye gönderimi yapıyormu? Aklımda g29 olmaz ise t300 ferrrari alacantra ve t3pa pro pedal var. Ama amazon işlerini hiç bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Amazondan kişiden değil amazon'un kendisinden alışveriş yapıyoruz biz.
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
adnaneren1977
Ad: Adnan Eren
Has thanked: 68 time
Been thanked: 82 time
İletişim:

Mesaj gönderen adnaneren1977 »

ben daha yeni sattım keşke alsaydın siteyede koymuştum üstelik ANKARA .1100 teleye :D bedavaya verdim.sıfırdan farksız dı.t300 ferrrari alacantra ve t3pa.adamlar ortombodaki fiyatı görüp abi sen kafayımı yedin diyolardı.
Kullanıcı avatarı
ZaferDerelioğlu
Ad: Zafer
Has thanked: 158 time
Been thanked: 64 time

Mesaj gönderen ZaferDerelioğlu »

adnaneren1977 yazdı:ben daha yeni sattım keşke alsaydın siteyede koymuştum üstelik ANKARA .1100 teleye :D bedavaya verdim.sıfırdan farksız dı.t300 ferrrari alacantra ve t3pa.adamlar ortombodaki fiyatı görüp abi sen kafayımı yedin diyolardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ResimResim

“Pazar Yeri” sayfasına dön