FİYAT:1200 TL
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci- ... 281/detay/

Moderatör: Moderatörler

adnaneren1977 yazdı:Bana biraz değişik geldi ya t300 o yüzden pek sarmadı beni. 2012 den bu yana g27 kullanıyorum.İlkler hep kıymetli olur eskiseler bile.Fiyata gelince bence çok iyi fiyat.Patron kafayı yemiş bence
EmreDFace yazdı:adnaneren1977 yazdı:Bana biraz değişik geldi ya t300 o yüzden pek sarmadı beni. 2012 den bu yana g27 kullanıyorum.İlkler hep kıymetli olur eskiseler bile.Fiyata gelince bence çok iyi fiyat.Patron kafayı yemiş bence
Ağa setin olmasaydı alırdım duvara aşmak için.Nasıl olsa lisans da alamıyorum.Eve gelen giden sağlardı direksiyonu.
adnaneren1977 yazdı:EmreDFace yazdı:adnaneren1977 yazdı:Bana biraz değişik geldi ya t300 o yüzden pek sarmadı beni. 2012 den bu yana g27 kullanıyorum.İlkler hep kıymetli olur eskiseler bile.Fiyata gelince bence çok iyi fiyat.Patron kafayı yemiş bence
Ağa setin olmasaydı alırdım duvara aşmak için.Nasıl olsa lisans da alamıyorum.Eve gelen giden sağlardı direksiyonu.
TENCERE TAVAMI BU EMRE DUVARA ASACAN:)
EmreDFace yazdı:adnaneren1977 yazdı:EmreDFace yazdı:adnaneren1977 yazdı:Bana biraz değişik geldi ya t300 o yüzden pek sarmadı beni. 2012 den bu yana g27 kullanıyorum.İlkler hep kıymetli olur eskiseler bile.Fiyata gelince bence çok iyi fiyat.Patron kafayı yemiş bence
TENCERE TAVAMI BU EMRE DUVARA ASACAN:)
Napayım benimde bu tarz hobilerim var