Yayindaki ve yarisan herkesi tebrik ederim. Her ne kadar sinavlarim ve bir donem sakatligim nedeniyle birkac yarisa katilamadim ama yine de cok zevkli bir sezondu benim icin, cok eglendim.
Turnuvamizda yarisan herkesi tebrik etmek lazim. Herkes elinden geldigince temiz bir yaris cikarmaya calisiyor ve birbirine saygili yarisiyor. Elbet hatalarimiz oluyor ama akademinin amaci da bu zaten.
Bugunku yarisa neredeyse hic hazirlanamadim. Utanarak soyluyorum, pist modunu bugun indirdim. Modu indirdigim gibi sunucuya girip tur atarak isinmaya calisti. Tur surelerimi 1:41'e cekince cogu arkadasla benzer donmeye basladigimizi gorup rahatladim. Pist epey zevkli bir pistti bence, alisma sureci de zevkli oldu. Qualify'da da benim icin fena olmayan bir dereceyle donunce onde baslayip arkadaki arkadaslara problem cikaririm diye tedirgin oldum. Ama ilk yarisa problemsiz basladim ve ilerledim.
Ilk yarisin butun stres ve heyecanindan kavrulurken bir anda yeniden yarisa baslayinca daha da tedirgin oldum. Ben stresin doruk noktalarinda ucuncu viraja dogru ilerlerken bir anda odama ananem girip bana bir seyler bagirmaya basladi

Tam fren noktasina dogru giderken bu olay basima gelince fren noktasini kacirdim ve panikleyip frene asildim. Sonrasinda teker kitleyip onumde viraji donmeye calisan araca vurdum. Ve o araci pist disina attim. (Galiba Ozkan'a carpmisim, cok ozur diliyorum kendisinden) Hemen o arac piste geri donene kadar kenara gecip bekleyeyim diye dusunurken carptigim aracin hizla piste geri girdigini gordum. Ben de cok buyuk bir sure kaybi yasatmamanin sevinciyle en arka siraya gecip yarisima devam ettim.
Ancak dedigim gibi ilk yaristan sonra ustumde epey stres vardi. Sonrasinda ise yavas yavas siralarda yukseldim. Birkac arkadas yol verdiler birkaciyla eglenceli anlarimiz oldu, cok zevkliydi yaris benim icin herkesin eline saglik. Elimden geldigince temiz ve hatasiz surmeye calistim bu nedenle birkac arkadasla frenajlarda problem yasamis olabiliriz umarim kimseye sikinti yasatmamisimdir.
SRTR'deki herkesi tekrardan tebrik ederim. Baska turnuvalarda gorusmek uzere