Tanıt Kendini!Eski yarışcı- Yeni Üye :) Selamlar.

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
COJ
Ad: Semih İzgi
Has thanked: 99 time
Been thanked: 154 time

Re: RE: Re: Eski yarışcı- Yeni Üye :) Selamlar.

Mesaj gönderen COJ »

Aranel Ciryatan yazdı:
COJ yazdı:
Efsanedir TD

Ben amigamda Jaguar xj220 ve Lotus esprit'i çok severdim, Sonrasında bilgisayara geçince çok güzel bir GT3 serisi simulasyon bulmuştum. BMW M3 GTR e36 yı hatırlıyorum. Birde Porsche Gt3 vardı ama oyunun adını vs hatırlamıyorum. Ardından STCC BTCC gibi seriler, TOCA Touring Car vs vs Hepsi birbirinden güzeldi.

Etkinlikleri inceleyip vaktim olanlara yetişmeye çalışacağım. Çok teşekkürler

Jaguar ve lotus favori oyunlarimdi amiga da :) ve tabii ki street road

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O oyunlardan haberdar tek kişi benim zannediyordum. Yurtdışında Türklerle karşılaşmış gibi hissettim kendimi :)
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Re: Eski yarışcı- Yeni Üye :) Selamlar.

Mesaj gönderen Boundless »

Hemen hemen hepimiz aynı yollardan gelip geçtik oynamadığımız denemediğimiz oyun kalmadı. Bende nerdeyse bilgisayarın icadından beri çıkan her yarış oyununu oynamışımdır. Şuan gelinen nokta inanılmaz bir değişimden sonra oldu her oyunun kıymetini biliyoruz. Bu tarz Oyunlar sayesinde dünyadaki bir çok pisti gitmediğimiz halde ezbere biliyoruz gitsek hiç yabancılık çekmeden turlarız heralde :). AC ve RR oyunlarını edinirsen şuan ağırlıkla onların üzerinde ilerliyoruz. Buna server yapısı, yönetilebilirlik, sorunsuz ve hatasız server ayarları gibi birçok faktörden sonra karar kıldık. oyunların yanlızca güzel oynanabilir olmasından ziyade server kısmı bizim için daha önemli. Yakın zamanda RF2 etkinliklerimizede devam edicez senide aramızda görmek isteriz.
Tekrardan aramıza hoşgeldin

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön