FatihEVREN yazdı:Çok keyifliydi.
Uzun bir pist ile bence bu seriyi devam ettirelim. Ayda 1 mesela![]()
sitedeki bütün nord serilerini kaçırdım aslında benim açımdan çok güzel bir fikir ADMiiiiiN !! XD
Moderatör: Moderatörler
FatihEVREN yazdı:Çok keyifliydi.
op7ic yazdı:FatihEVREN yazdı:Çok keyifliydi.
sitedeki bütün nord serilerini kaçırdım aslında benim açımdan çok güzel bir fikir ADMiiiiiN !! XD
FurkanOzcan yazdı:Liderliği ilk turda aldıktan sonra rahat bir galibiyete gideceğimi düşünüyordum ama Schumacher S çıkışında yaptığım hatadan dolayı kaza yaptım ve pite girdiğimde de bana ayrılan alanı kaçırdım. Yarış sonunda 6 saniyeyle ikinci olmam da pit alanında duramamaktan kaybettiğim 10 saniyeyi görünce bana pek yardımcı olmadıAma dayanıklılık yarışı bu, Serkan da sıfır hatayla yarışıp hakkıyla aldı. Pek turlamadığı ERS kullanımından belliydi, antrenmanlı olsa fark bu kadar olmazdı ama yine de iyi bir yarıştı kendi adıma.
Son olarak özellikle Reşat isimli arkadaşımız kayıt almadığım yarışın ikinci kısmında beni çime çıkararak ve aşağıdaki videodaki hareketleri yaparak neyi amaçladı bilmiyorum ama pistin bir tarafını seçmeyip düzlükte aracı pistin ortasına koyarak bir tarafa belirsiz bir şekilde kayması hiç de görmek istediğim hareketler değildi. Arkadaki düzlükte 322'ye çıkıp fren noktasını kaçırmak benim sinirle yaptığım bir hareket, onu saymıyorumYine de bitiren herkesin eline sağlık diyelim.
Bu aracın hibrit sistemi çok ilginç, bir süredir test etmek istiyordum ve gerçekten de merak ettiğim kadar varmış. Düzenli yapalım bence bunu, baya eğlenceli olacak bu seri. Etkinliği düzenleyenlerin de eline sağlık ayrıca.
https://www.youtube.com/watch?v=faXW2c-w6Rk