Special Events3 SAAT NURBURGRING WEC 28.01.2017

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
op7ic
Has thanked: 181 time
Been thanked: 94 time

Re: 3 SAAT NURBURGRING WEC 28.01.2017

Mesaj gönderen op7ic »

FatihEVREN yazdı:Çok keyifliydi.
Uzun bir pist ile bence bu seriyi devam ettirelim. Ayda 1 mesela :)

sitedeki bütün nord serilerini kaçırdım aslında benim açımdan çok güzel bir fikir ADMiiiiiN !! XD
A F F A L T E R B A C H
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 631 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

op7ic yazdı:
FatihEVREN yazdı:Çok keyifliydi.
Uzun bir pist ile bence bu seriyi devam ettirelim. Ayda 1 mesela :)

sitedeki bütün nord serilerini kaçırdım aslında benim açımdan çok güzel bir fikir ADMiiiiiN !! XD

Sen önce modu al
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
İletişim:

Zorlu 90 tur sonunda Serkan Kaplan birinci olurken Furkan ikinci Fatih Evren üçüncü oldu.

Resim
Kullanıcı avatarı
okufa
Ad: Fatih Kürşat
Has thanked: 182 time
Been thanked: 120 time

Mesaj gönderen okufa »

Yeterli antrenman yapmayışım düzgün ayar tutturamayışıma neden oldu, önden kaymalarla uğraşıp durdum özellikle 20 tur sonrasında.
Bir iki temas haricinde problemsiz yarış oldu. Umarım devamı gelir çünkü normal liglere girmem işimden dolayı mümkün değil.
Yarışı bitirenleri tebrik ederim.
Birde benim momo bu tip uzun soluklu yarışlara hiç uygun değilmiş en azından g27 bakmam lazım.
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
İletişim:

Temas yaşayan şikayeti olanlar Lütfen Hakem heyetine özel mesajla bildirsin. Son Duruma göre lisanslar güncellenecektir
Kullanıcı avatarı
FurkanOzcan
Ad: Furkan Özcan
Has thanked: 228 time
Been thanked: 251 time
İletişim:

Mesaj gönderen FurkanOzcan »

Liderliği ilk turda aldıktan sonra rahat bir galibiyete gideceğimi düşünüyordum ama Schumacher S çıkışında yaptığım hatadan dolayı kaza yaptım ve pite girdiğimde de bana ayrılan alanı kaçırdım. Yarış sonunda 6 saniyeyle ikinci olmam da pit alanında duramamaktan kaybettiğim 10 saniyeyi görünce bana pek yardımcı olmadı :D Ama dayanıklılık yarışı bu, Serkan da sıfır hatayla yarışıp hakkıyla aldı. Pek turlamadığı ERS kullanımından belliydi, antrenmanlı olsa fark bu kadar olmazdı ama yine de iyi bir yarıştı kendi adıma.

Son olarak özellikle Reşat isimli arkadaşımız kayıt almadığım yarışın ikinci kısmında beni çime çıkararak ve aşağıdaki videodaki hareketleri yaparak neyi amaçladı bilmiyorum ama pistin bir tarafını seçmeyip düzlükte aracı pistin ortasına koyarak bir tarafa belirsiz bir şekilde kayması hiç de görmek istediğim hareketler değildi. Arkadaki düzlükte 322'ye çıkıp fren noktasını kaçırmak benim sinirle yaptığım bir hareket, onu saymıyorum :D Yine de bitiren herkesin eline sağlık diyelim.

Bu aracın hibrit sistemi çok ilginç, bir süredir test etmek istiyordum ve gerçekten de merak ettiğim kadar varmış. Düzenli yapalım bence bunu, baya eğlenceli olacak bu seri. Etkinliği düzenleyenlerin de eline sağlık ayrıca.

https://www.youtube.com/watch?v=faXW2c-w6Rk
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
İletişim:

FurkanOzcan yazdı:Liderliği ilk turda aldıktan sonra rahat bir galibiyete gideceğimi düşünüyordum ama Schumacher S çıkışında yaptığım hatadan dolayı kaza yaptım ve pite girdiğimde de bana ayrılan alanı kaçırdım. Yarış sonunda 6 saniyeyle ikinci olmam da pit alanında duramamaktan kaybettiğim 10 saniyeyi görünce bana pek yardımcı olmadı :D Ama dayanıklılık yarışı bu, Serkan da sıfır hatayla yarışıp hakkıyla aldı. Pek turlamadığı ERS kullanımından belliydi, antrenmanlı olsa fark bu kadar olmazdı ama yine de iyi bir yarıştı kendi adıma.

Son olarak özellikle Reşat isimli arkadaşımız kayıt almadığım yarışın ikinci kısmında beni çime çıkararak ve aşağıdaki videodaki hareketleri yaparak neyi amaçladı bilmiyorum ama pistin bir tarafını seçmeyip düzlükte aracı pistin ortasına koyarak bir tarafa belirsiz bir şekilde kayması hiç de görmek istediğim hareketler değildi. Arkadaki düzlükte 322'ye çıkıp fren noktasını kaçırmak benim sinirle yaptığım bir hareket, onu saymıyorum :D Yine de bitiren herkesin eline sağlık diyelim.

Bu aracın hibrit sistemi çok ilginç, bir süredir test etmek istiyordum ve gerçekten de merak ettiğim kadar varmış. Düzenli yapalım bence bunu, baya eğlenceli olacak bu seri. Etkinliği düzenleyenlerin de eline sağlık ayrıca.

https://www.youtube.com/watch?v=faXW2c-w6Rk

Ufak tefek hatalar ping sorunları olsada genel olarak temiz diyebiliriz Furkan. Bir çok arkadaşımızın uzun yarış tecrübesi olmamasına rağmen genede yarışı bitirdiler tebrik ederiz. Bir sonraki yarış çok daha düzgün olacaktır büyük ihtimalle. Bende hastalandığımdan dolayı pek antreman yapma şansım olmadığından 2-3 kere pist dışına çıktım araca ve yola alışana kadar. Sonrasında lastikleri ve benzini iyi korudum 37 tur gidiyordu 1 depo ama lastikler 35. turda bayağa yol tutmaz oluyordu. Daha çok antremanla daha çekişmeli yarışlar olur herkesin bol bol antreman yapıp yarışa girmesinde fayda var.
Bir sonraki yarışı daha uzun bir pistte yapıcaz birde burası biraz kısa geldi :)
Aracı bizde çok merak ediyorduk ilk başlarda biraz yadırgasamda alıştıktan sonra gerçekten çok keyifli geldi. Frenleri biraz çabuk kitliyordu onun haricinde çok güzel araç. 2veya 3 ayda bir bunu yapma niyetimiz var bakalım çalışmalara başladık.
Kullanıcı avatarı
r_erarslan
Ad: Resat Erarslan
Has thanked: 76 time
Been thanked: 16 time

Mesaj gönderen r_erarslan »

Furkan arkadaşımdan özür diliyorum bir kastım yoktu. Sadece yarışı bitirmek amaçlı sürdüğüm için konsantrasyonum düşüktü ondan olmuş. GT klasmanında yarışmak tahmin ettiğimden zor çıktı sürekli arkayı da kontrol etmek gerekiyor ve LMP1'ler ile arada büyük fark var. P1'ler viraja dalıp çıkıyor ama GT aracını sürüyorken viraj içinde onlara yol vermek o kadar kolay olmuyor.

“Special Events” sayfasına dön