Tanıt Kendini! ⇒ Cümleten hoşbuldumm :)
Moderatör: Moderatörler
Cümleten hoşbuldumm :)
Merhabalar ben Atilla. Uzun bir zamandır Assetto Corsa oyununu oynuyorum fakat bu zamana kadar hep drift yaptım (350+ saat kadar) oyundaki drift arabalarına özellikle BMW e30 a ve Drift mapine oldukça hakimim yaklaşık 250 saat sadece e30 la drift mapinda yanlamış yanlamaya çalışmışımdır ^^ Birlikte drift yapmak isteyenler yada nasıl yapacağını bilmeyenler birşeyler öğrenmek isteyenler her zaman yazabilirler hem burdan hem steamdan. Steamdan gelen bildirimle yayını gördüm ve izlemeye başladım, hoşumada gitti hem bu kadar Türk'ün olması hemde ciddiyet ve benim alıştığım (drift-togue) ortamından farklı olması baya ilgimi çekti. Sanki küçükken izlediğim M.Schumacher yarışları gibi bir ortamda olabileceğimin heyecanı çok hoş. Daha hiç bir pistte 30 tur durmadan yarışmamışımdır (drift mapi hariç). Newbie3 sezonuna resmen katılmış bulunuyorum böylelikle. Arac tuning hakkında hiçbirşey bilmiyorum o konuda yardımcı olabilecek tecrübeli yarış şöförleriyle konuşmak isterim eğer ulaşabilirsem. Sezona şimdiden hazırlanmak istiyorum çünkü hiç yarış tecrübem yok dediğim gibi bu yüzden hangi arabalarla hangi maplerde nasıl çalışmamı önerirsiniz ? Yada benim gibi bir acemiye önerileriniz varmıdır bilmek istiyorum. Tekrardan merhabalar ^^
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Re: Cümleten hoşbuldumm :)
Hoşgeldin aramıza. Drift sevdalısı arkadaşlarımız var güzel bir bilgi paylaşımı yapılabilir. Yarış tecrübesi için @AlperAkbilgi var şu anda şahsi işleri durumu ile bu haftalar yoğun olsa da delinden geldiğince hem pist üstünde hem de teknik konular ile ilgili bilgi veriyor.
Hakkımızdaki güzel düşüncelerin içinde teşekkürler.
Hakkımızdaki güzel düşüncelerin içinde teşekkürler.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 631 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Re: Cümleten hoşbuldumm :)
Aramıza hoşgeldin.
Alıştırma seanslarında servera girip deneyebilirsiniz. Hem tur sürelerini görmüş olursun hemde kendini test etme şansın olur. Şimdilik standart setuplarla devam edebilirsin sitemizdede setupla ilgili bir rehber bulunmakta bundan yararlanabilirsin.
Alıştırma seanslarında servera girip deneyebilirsiniz. Hem tur sürelerini görmüş olursun hemde kendini test etme şansın olur. Şimdilik standart setuplarla devam edebilirsin sitemizdede setupla ilgili bir rehber bulunmakta bundan yararlanabilirsin.
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim: