diabolus79 yazdı:EmreDFace yazdı:Abi hissi size nasıl anlatabilirim bilmiyorum.Adı üstünde hissetmen lazımBenimle aynı ekipmanı kullanan @diabolus79 bu konuda senin belirtmek istediğin farklı kullanım deneyimlerin varsa sende belirtebilirsin teammate
Demen gibi tarif etmesi zor, önceki direksiyonlarımdan G27/29 bu klasmanda olmadığı için direkt Thrustmaster TX/T300 ile karşılaştırma yaparsak çok az daha detaylı FFB verdiğini ve tork olarak daha kuvvetli olduğunu söyleyebilirim. Ben de hala alışma aşamasındayım alete, Thrustmaster TX/T300/500 serisinden itibaren bu fiyat skalasındaki aletler gayet iş gören, başarılı cihazlar bence, yani TX ile devam etsem de olurdu, buradan sonrası tur zamanlarını iyileştirmekten ziyade biraz daha "immersive" denilen, aldığınız keyfi arttırmaya yönelik cihazlar diye düşünüyorum.
Baktığınız zaman G27 ile daha iyi zamanlar yapıyordum resmenuzun zamandır kullandığım bir cihaz olmasından dolayı kolumun uzantısı haline gelmişti çünkü. TX ile daha fazla FFB bilgisi almama rağmen T3PA pedallardan hiç verim alamamıştım ve ilk Fanatec ürünüm CSP v3 olmuştu, buradan sonra işler iyice karıştı zaten, bir süre TX+CSP, daha sonra G29+CSP kullanınca iyice allak bullak oldu kas hafızası. En nihayetinde tamamen Fanatec'e geçtim, böyle gider diye düşünüyorum. Bu yeni sete biraz alışma süresi gerekecek ama aldığım keyif defalarca daha fazla diye özetleyebilirim.
Bende bazen T500 ün karşısına geçip inceliyorum uzaktan bakıyorum falan keyif veriyor hehe ne demek istediğini çok iyi anlıyorum

Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın