Tanıt Kendini! ⇒ Ahmet TOKMAK
Moderatör: Moderatörler
- Ahmet Tokmak
- Ad: Ahmet Tokmak
- Has thanked: 53 time
- Been thanked: 84 time
Ahmet TOKMAK
Selam arkadaşlar ben Ahmet 30 yaşındayım Şanlıurfada öğretmenlik yapıyorum. Similasyon tutkum lise yıllarıma kadar uzanır son 10 senedir de aktif olarak başta formul 1 olmak üzere birçok online ligde aktif olarak gerek pilot gerek lig yönetimi statüsünde bulundum. F1teamturkey,F1champions lig F1champions.net Turkish f1 kimiraikkonen web.tr liglerinde bulundum.Son 2 yıl da yabancı liglere katılmaya çalışıyorum. Türkiyede bu tarz organizasyonların yapılmasının ne kadar zor ve emek gerektirdiğini çok iyi biliyorum o yüzden destek vermek için ben de aranıza katılmaya karar verdim. Birlikte güzel yarışlar geçirmemiz dileğiyle
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
Re: Ahmet TOKMAK
Ahmet aramıza hoşgeldin. Öncelikle sabah ki kayıt hatasını mail attığın için teşekkürler. E-Mail sisteminde bir hata olmuş sunucunun ondan dolayı kayıt olunamıyormuş. Hemen hallettim sayende.
The World is Mine!
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Hoşgeldin. DTM 92 kayıtı ile bir sıkıntı yok yer mevcut. Eğer araç seçiminde ve modda tatmin ederse seni aracını bildirirsin.
- Ahmet Tokmak
- Ad: Ahmet Tokmak
- Has thanked: 53 time
- Been thanked: 84 time
Aranel Ciryatan yazdı:Ahmet aramıza hoşgeldin. Öncelikle sabah ki kayıt hatasını mail attığın için teşekkürler. E-Mail sisteminde bir hata olmuş sunucunun ondan dolayı kayıt olunamıyormuş. Hemen hallettim sayende.
Hoşbulduk. Ben de benden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüştüm bir an neyse ki halletik. İlgilenip sorunu düzelttiğiniz için ben de teşekkür ederim
- macityusuff
- Ad: Yusuf Macit
- Has thanked: 31 time
- Been thanked: 39 time