Pazar YeriLogitech G29 + Driving Force Shifter

Alınık / Satılık her şey burada. Alım-Satım işlemleri için lütfen güvenli E-Ticaret yollarını tercih ediniz!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
MFlys
Ad: Mustafa Uçar
Has thanked: 7 time
Been thanked: 27 time
İletişim:

Re: Logitech G29 + Driving Force Shifter

Mesaj gönderen MFlys »

EmreDFace yazdı:Amazon.de deki fiyatlar ortadayken g29 u 1300 satabiliyorsanız bravo derim :)

Amazondan alsaydık ona göre fiyat verirdik ki indirim sona erdiğinde 2si toplam 460 euro + import fee olacak sanırsam. 4 aylık temiz bir ürün için iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Hayırlı satışlar.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
EmreDFace
Ad: Emre
Has thanked: 18 time
Been thanked: 110 time

Mesaj gönderen EmreDFace »

MFlys yazdı:
EmreDFace yazdı:Amazon.de deki fiyatlar ortadayken g29 u 1300 satabiliyorsanız bravo derim :)

Amazondan alsaydık ona göre fiyat verirdik ki indirim sona erdiğinde 2si toplam 460 euro + import fee olacak sanırsam. 4 aylık temiz bir ürün için iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

Alacak olan kişi senin nereden aldığına bakmaz , neden çünkü logitechi türkiyedende alsan avrupadanda alsan garanti konusunda çok hassaslar müşteri servisi çok iyi.Bende geçmişte g29 kullandım.Umarım gönlünüzden geçen fiyatlara satarsınız.

“Pazar Yeri” sayfasına dön