Assetto Corsa GenelUygulama Sorunu

Assetto Corsa genel konuşma alanı.

Moderatör: Moderatörler

Reznor
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 time

Uygulama Sorunu

Mesaj gönderen Reznor »

Selamlar. Bilirsiniz, bilgisayar oyunlarında sorunlarn en güzeli durup dururken çıkandır. Ben de böylesi bir vaziyetten muzdaribim. Bugün Asetto Corsa böylesi saçma sapan bir sıkıntı yarattı. Şöyle ki: Oyunun launcher'ına girebiliyorum ama devamında online/offline/herhangi bir yarışa giremiyorum; yani kısacası oyun açılmıyor.

Var mıdır burada bir bilen?

(Peşinen söyleyeyim; çözünürlük, 32-bit'e ayarlama ve Steam'i yeniden başlatma/silip yükleme işe yaramadı.)

Hadi oldur be forum :D
Kullanıcı avatarı
sensei
Ad: Ertekin Dal
Has thanked: 320 time
Been thanked: 234 time
Ertekin Dal’s avatar
Loading…

Re: Uygulama Sorunu

Mesaj gönderen sensei »

Son yüklediğin mod varsa silip yeniden dene
Resim
Kullanıcı avatarı
op7ic
Has thanked: 181 time
Been thanked: 94 time

Mesaj gönderen op7ic »

Reznor yazdı:Selamlar. Bilirsiniz, bilgisayar oyunlarında sorunlarn en güzeli durup dururken çıkandır. Ben de böylesi bir vaziyetten muzdaribim. Bugün Asetto Corsa böylesi saçma sapan bir sıkıntı yarattı. Şöyle ki: Oyunun launcher'ına girebiliyorum ama devamında online/offline/herhangi bir yarışa giremiyorum; yani kısacası oyun açılmıyor.

(Peşinen söyleyeyim; çözünürlük, 32-bit'e ayarlama ve Steam'i yeniden başlatma/silip yükleme işe yaramadı.)

steam i admin olarak çalıştır ve oyunda online bir server a girmeyi dene. eğer işe yaramaz ise orjinal foruma kadar yolun var demekdir.
A F F A L T E R B A C H
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

Yarışa girmeye çalıştığında açılan ikinci ekranda neden giremediğin yazar en altta. Onu söyleyebilirsen daha kolay yardımcı olunur.
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 631 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Reznor yazdı:Selamlar. Bilirsiniz, bilgisayar oyunlarında sorunlarn en güzeli durup dururken çıkandır. Ben de böylesi bir vaziyetten muzdaribim. Bugün Asetto Corsa böylesi saçma sapan bir sıkıntı yarattı. Şöyle ki: Oyunun launcher'ına girebiliyorum ama devamında online/offline/herhangi bir yarışa giremiyorum; yani kısacası oyun açılmıyor.

Atıyorum singel modunda start dediğinde menuye geri mi atıyor ? yoksa hiç start kısmına gelemiyormusun. Eğer birinci sebepten kaynaklı bir durumsa benchmark testi yapıp otomatik ayarları kullan çözünürlüğüde masaüstünle aynı olacak şekilde ayarla.

“Assetto Corsa Genel” sayfasına dön