Bu haftaki durağımız İngiltere'nin ünlü pisti Silverstone 27 Eylül 2016'da geçilecek olan bu muhteşem pistte bizleri heyecanlı anlar bekliyor olacak.
[align=center]

[align=center]

Moderatör: Moderatörler
MFlys yazdı:Club'a göre geniş bir pist, biraz daha rahat geçecektir
Aranel Ciryatan yazdı:MFlys yazdı:Club'a göre geniş bir pist, biraz daha rahat geçecektir
evet club a göre daha rahat geçecektir. baya bir ceza var gözlemlerimiz doğrultusunda. Büyük ihtimalle yarın akşam cezaları açıklayacağız. Silverstone'da kesin daha az ceza alan olacaktır.
MFlys yazdı:Aranel Ciryatan yazdı:MFlys yazdı:Club'a göre geniş bir pist, biraz daha rahat geçecektir
evet club a göre daha rahat geçecektir. baya bir ceza var gözlemlerimiz doğrultusunda. Büyük ihtimalle yarın akşam cezaları açıklayacağız. Silverstone'da kesin daha az ceza alan olacaktır.
Sanırım benimde 1 cezam olacaktır. Benim hatam mı emin değilim ama bir temasta 22 numaranın dışarı çıkmasına neden olmuşum galiba
Aranel Ciryatan yazdı:MFlys yazdı:Aranel Ciryatan yazdı:MFlys yazdı:Club'a göre geniş bir pist, biraz daha rahat geçecektir
Sanırım benimde 1 cezam olacaktır. Benim hatam mı emin değilim ama bir temasta 22 numaranın dışarı çıkmasına neden olmuşum galiba
Sıfır temas diye bir kural yok mutlaka temaslar olacaktır önemli olan yaşadığınız temas sonrası diğer pilotun yarışını etkilememeniz yada ona karşı avantaj sağlamamanız. Eğer bir temasta avantaj sağladıysanız o pilota sırasını mutlaka geri verin ki ceza gelmesinBu arada mevcutta çıkarttığımız gözlem listesine baktım sen yoksun