Special EventsPCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016

Project Cars Special Events

Moderatörler: Moderatörler, PCars Admin, PCars Moderator

Kullanıcı avatarı
DocTR

Re: PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016

Mesaj gönderen DocTR »

Arkadaşlar ben saat 10 gibi katılsam olurmu kızımı almak zorunda kaldım ve 9.30 da bırakıcam direk sıralamadan katılırım zaten sonuncu başlayacağım için

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
DocTR

Mesaj gönderen DocTR »

Serverı bulamıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

server şu anda yok :D yarış yarın zaten antreman seansları tamamlandı :D
NECROCYBER
Has thanked: 3 time
Been thanked: 2 time

Mesaj gönderen NECROCYBER »

Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek sizinde oyun zevkinizi bozmak istemediğimden aslında çok istememe rağmen yarışa katılamıyorum. İş yoğunluğu nedeniyle geç çıktığımdan çok fazla test yapamadım ama bugünkü pratik denememde daha önce sadece bir kez yaşadığım sorun kendisini epey nüksettirdi ve beklenmedik durumlar ortaya çıktı.
Logitech g25 pedal kaynaklı bir sorun var ve frenin bir çalışıp çalışmaması ve buna istinaden spin atmalar vs.. ne ben böyle zevk alırım kendimi kasmaya çalışsam bile farkında olmadan birinize vururum ve yarış zevkini heba ederim. o yüzden şimdilik yokum ama ilerde Thrustmaster gelecek belki onu bekliyorum o zaman yanınızdayım tekrar teşekkür ederim .Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim ve herkesden özür dilerim tekrar tekrar.... İyi yarışlar bol şanslar size :(
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 631 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

sorun değil gelseydin iyi olurdu genede bir denersin test yarışı gibi olacağından dönebildiğin kadar dönersin
Kullanıcı avatarı
antking

Mesaj gönderen antking »

NECROCYBER yazdı:Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek sizinde oyun zevkinizi bozmak istemediğimden aslında çok istememe rağmen yarışa katılamıyorum. İş yoğunluğu nedeniyle geç çıktığımdan çok fazla test yapamadım ama bugünkü pratik denememde daha önce sadece bir kez yaşadığım sorun kendisini epey nüksettirdi ve beklenmedik durumlar ortaya çıktı.
Logitech g25 pedal kaynaklı bir sorun var ve frenin bir çalışıp çalışmaması ve buna istinaden spin atmalar vs.. ne ben böyle zevk alırım kendimi kasmaya çalışsam bile farkında olmadan birinize vururum ve yarış zevkini heba ederim. o yüzden şimdilik yokum ama ilerde Thrustmaster gelecek belki onu bekliyorum o zaman yanınızdayım tekrar teşekkür ederim .Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim ve herkesden özür dilerim tekrar tekrar.... İyi yarışlar bol şanslar size :(

Engininde dediği gibi bir nevi test yarışı bakarsın olmuyorsa çıkarsın ama kendi kararın
Kullanıcı avatarı
antking

Mesaj gönderen antking »

Akşam için hazırmıyız.
Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör
Has thanked: 247 time
Been thanked: 416 time

Mesaj gönderen Taner »

Artık yarış günü geldi. 4 resmi test seansıyla beraber bir çok pilot yarış hazırlıklarını tamamladı. Yarış etkinliğine gelmeden önce ( 21:30 ) lütfen birinci mesajı tekrar okuyunuz. Aracınızın garajda doğru araç olup olmadığını kontrol ediniz.
Yarış " standing start " olacak. 120 dakikalık bir yarış olacağı için lütfen başlangıçla beraber agresif hareketlere girişmeyin. İlk virajda iç çizgiyi aldıysanız dış çizgiye taşmayın geç frenajla. Dış çizgiyi aldıysanız da içeri bomba gibi dalmayın.
Lütfen centilmenliği elden bırakmadan keyifle yarışın. Saat 21:30'da seans başlayacaktır. Seans açılırken bilgisi mesaj olarak buradan iletilecektir.
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 901 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

steam üzerinden yayın açarsanız sevinirim bende iş yerimden izlerim bugün.
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
DocTR

Mesaj gönderen DocTR »

arkadaşlar bende çok antrenman yapamadığım halde ısrarla bu etkinliğe katılmak istiyorum..aranızda olacağım seansta görüşürüz

“Special Events” sayfasına dön