Special Events ⇒ PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016
Moderatörler: Moderatörler, PCars Admin, PCars Moderator
Re: PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016
Arkadaşlar ben saat 10 gibi katılsam olurmu kızımı almak zorunda kaldım ve 9.30 da bırakıcam direk sıralamadan katılırım zaten sonuncu başlayacağım için
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serverı bulamıyorum
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
server şu anda yok
yarış yarın zaten antreman seansları tamamlandı 

-
- Has thanked: 3 time
- Been thanked: 2 time
Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek sizinde oyun zevkinizi bozmak istemediğimden aslında çok istememe rağmen yarışa katılamıyorum. İş yoğunluğu nedeniyle geç çıktığımdan çok fazla test yapamadım ama bugünkü pratik denememde daha önce sadece bir kez yaşadığım sorun kendisini epey nüksettirdi ve beklenmedik durumlar ortaya çıktı.
Logitech g25 pedal kaynaklı bir sorun var ve frenin bir çalışıp çalışmaması ve buna istinaden spin atmalar vs.. ne ben böyle zevk alırım kendimi kasmaya çalışsam bile farkında olmadan birinize vururum ve yarış zevkini heba ederim. o yüzden şimdilik yokum ama ilerde Thrustmaster gelecek belki onu bekliyorum o zaman yanınızdayım tekrar teşekkür ederim .Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim ve herkesden özür dilerim tekrar tekrar.... İyi yarışlar bol şanslar size
Logitech g25 pedal kaynaklı bir sorun var ve frenin bir çalışıp çalışmaması ve buna istinaden spin atmalar vs.. ne ben böyle zevk alırım kendimi kasmaya çalışsam bile farkında olmadan birinize vururum ve yarış zevkini heba ederim. o yüzden şimdilik yokum ama ilerde Thrustmaster gelecek belki onu bekliyorum o zaman yanınızdayım tekrar teşekkür ederim .Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim ve herkesden özür dilerim tekrar tekrar.... İyi yarışlar bol şanslar size

- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 631 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
sorun değil gelseydin iyi olurdu genede bir denersin test yarışı gibi olacağından dönebildiğin kadar dönersin
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
NECROCYBER yazdı:Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek sizinde oyun zevkinizi bozmak istemediğimden aslında çok istememe rağmen yarışa katılamıyorum. İş yoğunluğu nedeniyle geç çıktığımdan çok fazla test yapamadım ama bugünkü pratik denememde daha önce sadece bir kez yaşadığım sorun kendisini epey nüksettirdi ve beklenmedik durumlar ortaya çıktı.
Engininde dediği gibi bir nevi test yarışı bakarsın olmuyorsa çıkarsın ama kendi kararın
- Taner
- Süper Moderatör
- Has thanked: 247 time
- Been thanked: 416 time
Artık yarış günü geldi. 4 resmi test seansıyla beraber bir çok pilot yarış hazırlıklarını tamamladı. Yarış etkinliğine gelmeden önce ( 21:30 ) lütfen birinci mesajı tekrar okuyunuz. Aracınızın garajda doğru araç olup olmadığını kontrol ediniz.
Yarış " standing start " olacak. 120 dakikalık bir yarış olacağı için lütfen başlangıçla beraber agresif hareketlere girişmeyin. İlk virajda iç çizgiyi aldıysanız dış çizgiye taşmayın geç frenajla. Dış çizgiyi aldıysanız da içeri bomba gibi dalmayın.
Lütfen centilmenliği elden bırakmadan keyifle yarışın. Saat 21:30'da seans başlayacaktır. Seans açılırken bilgisi mesaj olarak buradan iletilecektir.
Yarış " standing start " olacak. 120 dakikalık bir yarış olacağı için lütfen başlangıçla beraber agresif hareketlere girişmeyin. İlk virajda iç çizgiyi aldıysanız dış çizgiye taşmayın geç frenajla. Dış çizgiyi aldıysanız da içeri bomba gibi dalmayın.
Lütfen centilmenliği elden bırakmadan keyifle yarışın. Saat 21:30'da seans başlayacaktır. Seans açılırken bilgisi mesaj olarak buradan iletilecektir.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
steam üzerinden yayın açarsanız sevinirim bende iş yerimden izlerim bugün.
The World is Mine!
arkadaşlar bende çok antrenman yapamadığım halde ısrarla bu etkinliğe katılmak istiyorum..aranızda olacağım seansta görüşürüz