Sim Racing DonanımlarıSetup Önerisi

Sim Racing donanımları hakkında her şey.

Moderatör: Moderatörler

Rolans
Ad: Kaya

Setup Önerisi

Mesaj gönderen Rolans »

Herkese merhabalar, simülasyon oyunlarına yeni yeni merak salan biriyim. Uzun yıllardır bilgisayar oyunlarıyla haşır neşirim ve artık odağımı biraz daha simülasyon kısmına kaydırma niyetindeyim. Bunu keyifli hale getirebilmek için bir setup kurmam gerekiyor. Lakin bilgisayar parçaları hakkında yeterince bilgi sahibiyken simülasyon donanımlarıyla alakalı pek bilgi sahibi değilim. Küçük bir araştırma yaptım ve daha iyi hissiyat - geri bildirim için direct drive baselerin uygun olduğunu gördüm. Hangi markanın hangi modelini alayım diye düşünüyorum. Gözüme ilk çarpan model thrustmaster t818 base oldu. Aranızda bu base ile deneyim yaşayan oldu mu ? Farklı donanım önerileriniz ve simülasyon dünyası ile alakalı tavsiyeleriniz varsa öğrenmek isterim. Setup kurarken dikkat edeceğim noktalar; konfor, hissiyat ve kalite. İyi günler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 901 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Re: Setup Önerisi

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Rolans yazdı: 26 Eyl 2024, 09:12 Herkese merhabalar, simülasyon oyunlarına yeni yeni merak salan biriyim. Uzun yıllardır bilgisayar oyunlarıyla haşır neşirim ve artık odağımı biraz daha simülasyon kısmına kaydırma niyetindeyim. Bunu keyifli hale getirebilmek için bir setup kurmam gerekiyor. Lakin bilgisayar parçaları hakkında yeterince bilgi sahibiyken simülasyon donanımlarıyla alakalı pek bilgi sahibi değilim. Küçük bir araştırma yaptım ve daha iyi hissiyat - geri bildirim için direct drive baselerin uygun olduğunu gördüm. Hangi markanın hangi modelini alayım diye düşünüyorum. Gözüme ilk çarpan model thrustmaster t818 base oldu. Aranızda bu base ile deneyim yaşayan oldu mu ? Farklı donanım önerileriniz ve simülasyon dünyası ile alakalı tavsiyeleriniz varsa öğrenmek isterim. Setup kurarken dikkat edeceğim noktalar; konfor, hissiyat ve kalite. İyi günler diliyorum.
Merhaba, aramıza hoş geldin. Forum alanını arkadaşlarımız genelde kayıt vs için kullanıyor. İsterseniz Discord sunucumuzda sorularınıza daha hızlı yanıt bulabilirsiniz. :)

Bu arada benim tavsiyem Moza Racing ürünleri olacaktır.

Discord link >> https://discord.gg/Sr2rU3K
The World is Mine!

“Sim Racing Donanımları” sayfasına dön