modu sıfırdan kurdum, CSP ve Pure son surum kullanıyorum.

Düzeltmenin bir yolu varsa paylaşırsanız sevinirim.
Moderatör: Moderatörler
Bende Yağmur damlaları vs görünmüyor. Bi ara böyleydi ama sonra bir sorundan dolayı silip her şeyi baştan kurdum yağmur ayarları kayboldu.
Evet haklısınız. CSP ve Pure eklentilerini de böylece en son sürüme ( Pure 0.271 Highres ve lights-patch-v0.2.3-preview211-full ) güncellemiş oldum ve sorun düzeldi, teşekkürler.sensei yazdı: ↑24 Haz 2024, 01:46 Yagmur CM ile ilgili değil, CSP (custom shaders Patch) ile ilgili.
Su an ki Ücretli versiyonu (lights-patch-v0.2.4-preview1-full) indirip, zip li dosya içieriğini AC klasörüne bırakınca, sordugu ustune yazma izinlerini onaylıyarak. kuruyorsun.
Sonrasında pure veya sol hava planlayıcı sayesinde ile yagmuru seçiyorsun.
Senin yukarıda attığın hava durumunda yağmur değilde. bulutlu hava seçiliydi
[/img]
Bende fazla bir fark yok ama ayarlarını bir gözden geçir istersen. Birde bu konuları bu başlık yerine discord veya forumda varsa ilgili başlık altına yahut yoksa, acıp altına yazarsan daha doğru olur.
CSP + SOL weather kurup yansımaları kapatırsanız aslında çok zorlamaz PC'yi. Eski sürümlerin artık kimsede olduğunu sanmıyorum.verstapen333322 yazdı: ↑19 Kas 2024, 11:58 aga benim pc csp çalıştırmıyor da csp istemeyen sürümlerin linkleri hep patalamış elinde varsa yükler misin csp istemeyen versiyonu?