Special EventsAC : 16 Haziran TurkF1.com F1 Kanada SuperPrix Special Event (SONUÇLAR)

Moderatör: Moderatörler

Yarış Kaç Tur olsun

Anket 16 Haz 2016, 08:26 tarihinde bitecek

30
5
38%
40
3
23%
50
3
23%
60
0
Oy yok
70
2
15%

Toplam oy: 13
Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör
Has thanked: 247 time
Been thanked: 416 time

Re: AC : 16 Haziran TurkF1.com F1 Kanada SuperPrix Special Event

Mesaj gönderen Taner »

Prensip olarak 1 saat altında yarışlara katılmam. Çünkü bu işi profesyonelce yapan biri olarak bir yarışa hazırlanmak için en az 100-150 tura ihtiyacım oluyor. Bu da benim hayatımda 7-8 gün akşam mesaisi demek. Yarım saatlik veya 40 dakikalık sprint yarışları benim için cazip gelmiyor. Sprint yarışlarda olan kazaların yoğunluğu ( süre-kaza sayısı orantısı ) bütün emeği yarım saat için yok eder. Bu risk benim için buna değecek bir risk değil. Kaldı ki ben dayanıklılık yarışlarını seven biriyim ve uzun yarışlarda bitiş çizgisini geçmek inanılmaz bir haz veriyor. Dayanıklılık yarışındaki 5.liği sprint yarışındaki birinciliğe tercih ederim. Daha dürüstçe söylemek gerekirse sprint yarışlarındaki başarı benim için asgari derecede bir başarı gibi geliyor.
Sprint yarışlar için uygun bir simülasyon olan Raceroom'u hayata geçirdik. WTCC araçları sprint yarışlar için uygun. Sprint yarışları seven arkadaşlar WTCC serisine ilgi gösterebilirler. Yarım saatlik yarışlar halinde olacak.
Bunun yanında Endurance serimiz ( uluslararası ) ve arasıra yaptığımız özel etkinlikler de mevcut.
Aslında hemen hemen her pist yarışı kitlesine hitap ediyoruz. Yani kimse şikayet etmeden kendine uygun seriyi rahatça bulabilir. Bu kadar farklı serinin bir arada yapıldığı bir site bulmak ve idare etmek kolay değil. Bunun için bu sitenin nimetlerinden faydalanın. Herkese hitap eden bir seri var. 30 dakikadan 240 dakikaya kadar yarışlar düzenleniyor da hala memnun değilsiniz. :D :D
Dayak istiyorsunuz başka bir şey değil :D :D
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 901 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

Valla ben adil olalim oylama yapayim dedim ama isler karisti :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
EmreDFace
Ad: Emre
Has thanked: 18 time
Been thanked: 110 time

Mesaj gönderen EmreDFace »

Aynen bu oylama işi daha sağlıklı oluyor.Bundan sonraki turnuvalar içinde bu uygulansın daha adil olur.
Kullanıcı avatarı
AlperAkbilgi
Süper Moderatör
Ad: Alper
Has thanked: 302 time
Been thanked: 131 time
İletişim:

Mesaj gönderen AlperAkbilgi »

Bundan sonra oylama olacaksa lobiciliğin kralını yaparım burada. :P En azından şu 70 deki iki kişiyi ayartırdım. :)
Kullanıcı avatarı
ozkan_343
Has thanked: 511 time
Been thanked: 135 time

Mesaj gönderen ozkan_343 »

Oylama olup olmamasi yonetimin insiyatifine kalmis. Herzamanda oylama olmaz. Ama oylama oldugu zaman şiklar braz daha orantili olusun. Ve oylamaya bide şöyle bakin 5 kisi 30 tur 8 kisi 30 tur ustu istiyor. Bu durumda kualisyon hukumeti gorunuyor :) demokrasi herzaman ise yaramiyor.
Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör
Has thanked: 247 time
Been thanked: 416 time

Mesaj gönderen Taner »

Çoğunlukçuluk yapmayın, çoğulculuk yapın :D Farzedelim 10 kişiden 7-8 tanesi hep 1 saat üstü yarış istedi. O zaman diğer çocuklara ayıp olmayacak mı? Faşizm değil mi bunun adı? :D Oylama falan yok beyler. Bir sürü seri var. Yukarıda yazdık bir sürü şey. Girin bir seriye yarışın. Ses etmeyin daha da. :D
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 631 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Heytt kızdırmayın adamı :) oylarımız çalınmış 3 kişiden fazla 50 tura oy verdiğini idda eden var. Nasıl oluyo bu hükümet seçimlerine döndü :) ben mehmet efe alper 50 tur demişiz ama 3 kişi gözüküyo geçersiz oy var galiba :D
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 901 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

SimRacersTR'nin kurucusu olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak, :D (nan sizi karı koca ilan ediyorum gibi oldu bu. Neyse :D)

-1 saat altında yarışmam. (Taner ve Serkan bu size :D)
-1 saat üzerisi uzun. ( 30'u oylayanlara :D)

Tartışmalarını bir kenara alıp 1 turu 80 saniye (1:20) olarak baz alıp tam 1 saat yarışmak için tur sayısını 45 olarak karar veriyorum.

1:20 tur atıyorsanız tam 1 saatte yarış tamamlanmış olacaktır. :D

aaaaa işimin gücümün arasında delirtmeyin beni :D Toplantıdan çıktım zaten beynim allak bullak.

Dostlar hepimiz eğlenmek için buradayız o yüzden böyle geyikli böcekli yazmak istediğim. Hepinizle beraber bu ortamda olmayı çok seviyorum çünkü. Akşam eve geldiğimde, olsun işte boş zamanlarımda olsun her an PC başında site açık. Kim acaba yeni ne yazmış. Ne yapsam dostlarımın daha çok ilgisini çekecek bir şey yapabilirim diye düşünüyorum. Dün eve geldim mesela yemek bile yemeden araçları hazırlamak için uğraştım. saat 21 idi bişiler yiyebildiğim de.

Sonuç olarak herkesin memnun olması için uğraşıyorum ama tabii ki arada çıkıyor pürüzler. Oylama sonucunda 5 kişi 30 demiş ama 8 kişide 30 üzeri demiş.

O yüzden 80 saniye x 45 tur = 3600 saniye diyoruz ve akşam 22:20'de sıralamalara başlıyoruz.

Zaten az kişi olduğumuzdan sıralama turlarımız tek seans olacaktır ve 20 dakika sürecektir.
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
serkan kaplan
Süper Moderatör
Has thanked: 111 time
Been thanked: 172 time

Mesaj gönderen serkan kaplan »

İşte bu alkışşş en büyük başkan bizim başkannnn[emoji106] [emoji2]
Kullanıcı avatarı
ozkan_343
Has thanked: 511 time
Been thanked: 135 time

Mesaj gönderen ozkan_343 »

Orta yol bulundu guzel oldu. Herkese bol sans. :) bu arada oyumu ifsa ediyorum 70 demistim :)
En son ozkan_343 tarafından 16 Haz 2016, 15:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kilitli

“Special Events” sayfasına dön