Haberi tamamladım fakat öylesine uzun olduki inanın insanlar yarısından sonra okumayı bırakacaktır.
Bende işin kolayına kaçıp copy paste ile durumu geçiştirmemek ve sizden gelen bu güzel yorumları en iyi şekilde kullanmak için farklı bir şey yapmaya karar verdim.
Yarış haberini standart olarak yayına alıp yarışta yaşananlar sonuçlar ve podyuma çıkan takımların bilgisi ile geçeceğim.
Sonrasında ise bu yorumlarınızın her birini tek tek bir haber yapıp sanki gerçek bir yarış sonrasında pilotlar açıklama yapiyormuşcasına araçlarınızın resimleri ile haber çıkacağım. Başta benim eklediğim kısa bir açıklama sonrasında ise sizin cümleleriniz olacak. Aynı takım pilotlarından gelen açıklamaları tek bir haberde birleştireceğim.
Bu süreç Pazar akşamına kadar devam edecek bu sebeple LÜTFEN YAZABİLEN HERKES yarış deneyimlerini yazmaya devam etsin ki mümkün olduğunca çok tanıtımınızı yapabileyim.
Birde sizden ufak bir ricam olacak ben yazım hatalarını vs düzeltiyorum ama sanırasam bazı pilotlarımız cepten paylaşımda bulunmuşlar ve türkçe karakter olamayan türkçe kelimeler kullanılmış (siralama turlari vb) buna dikkat etmenizi rica ediyorum baya uğraştıyor onlar çünkü.
Özetle yorumlara devam kıymetli pilotlarımız tek tek haberlerinizi girip forumdan linklerini göndereceğim