Hakan : 0535 613 70 66
Moderatör: Moderatörler
ozgurx yazdı:Arkadaşlar logitech g25 27 29 ları ve logitech ve thrustmaster dreksiyonları olanlar için yedek parca ve tamir eden bi eleman buldum elaman normalde oyun cafelere sim aracları sağlayan ve bakım yapan bir adam internette falan bulamasınız web sitesi falan filan yok adamda koltuktan tutun pek cok sey var gittim deposunu gordum ps3 4 falan filan gırla yedek parca var ve tamirinide yapıyor kişiye ozel koltuk falanda yapıyornumarasını özelden verebiliyorum
Boundless yazdı:ozgurx yazdı:Arkadaşlar logitech g25 27 29 ları ve logitech ve thrustmaster dreksiyonları olanlar için yedek parca ve tamir eden bi eleman buldum elaman normalde oyun cafelere sim aracları sağlayan ve bakım yapan bir adam internette falan bulamasınız web sitesi falan filan yok adamda koltuktan tutun pek cok sey var gittim deposunu gordum ps3 4 falan filan gırla yedek parca var ve tamirinide yapıyor kişiye ozel koltuk falanda yapıyornumarasını özelden verebiliyorum
Adres neresi hangi şehir hangi ilçe birde güvenilirmi Telefonu yollarmısın
ozgurx yazdı:Boundless yazdı:ozgurx yazdı:Arkadaşlar logitech g25 27 29 ları ve logitech ve thrustmaster dreksiyonları olanlar için yedek parca ve tamir eden bi eleman buldum elaman normalde oyun cafelere sim aracları sağlayan ve bakım yapan bir adam internette falan bulamasınız web sitesi falan filan yok adamda koltuktan tutun pek cok sey var gittim deposunu gordum ps3 4 falan filan gırla yedek parca var ve tamirinide yapıyor kişiye ozel koltuk falanda yapıyornumarasını özelden verebiliyorum
Adres neresi hangi şehir hangi ilçe birde güvenilirmi Telefonu yollarmısın
mesajlarına bakarsan yazdım telini
ozgurx yazdı:Arkadaşlar logitech g25 27 29 ları ve logitech ve thrustmaster dreksiyonları olanlar için yedek parca ve tamir eden bi eleman buldum elaman normalde oyun cafelere sim aracları sağlayan ve bakım yapan bir adam internette falan bulamasınız web sitesi falan filan yok adamda koltuktan tutun pek cok sey var gittim deposunu gordum ps3 4 falan filan gırla yedek parca var ve tamirinide yapıyor kişiye ozel koltuk falanda yapıyornumarasını özelden verebiliyorum