Teşekkürler Engin.
Sıralamaya sadece 3 audi pilotu çıkınca pol pozisyonu almış oldum

onun dışında startta arayı biraz açtım. ve farkı korumaya çalıştım. Serkan tüm rakipleri geçince benle de olan farkı yavaş yavaş kapattı. hız farkımız yüksekti bu yüzden çok sakin yarıştı. frenlemelerde defansif davranmadım ama yine de benden de önce frene basarak temkinli gitti. Arka düzlükte dış çizgiyi alınca şikana girerken ben içte kaldım orada fren noktasını tamamen kaçırdım ve şikandaki duvara çarptım.
sonrasında müthiş bir önden kayma yaşadım. bu sebeple yavaşladım. ve Taner arkamdan yetişti. Erken fren yapıyorum ve virajda fazla yavaşlıyorum. viraj çıkışlarında bu sayede hızlı çıkıyorum. toplam zaman olarak yavaş olsa da geçilmeme açısından iyi bir sürüş. start finiş sonunda ilk virajda Taner içeriye girince kapıyı fazla kapattım ve temas oldu sanırım. ben spin attım. ancak Taner' de beni bekledi ve tekrar yol verdi. teşekkür ederim. Bu temas ardından o da ön aero hasarı almış olmalı ki tur süreleri benimle benzer oldu. Bu şekilde yarış sonuna kadar gittik. Son tur Taner iyice yaklaştı ancak geçiş şansı bulamadı.
Audiler olarak çok güzel puanları marka hanemize yazdırmayı başardık görünüyor. Şampiyonada Porschelerin önüne geçmek için çabalayacağız son 2 yarışta.
Podyumu ve yarışı tamamlayan arkadaşları tebrik ederim.