Tanıt Kendini! ⇒ Herkese Merhaba
Moderatör: Moderatörler
Herkese Merhaba
Merhabalar. Adım Alican 28 yaşındayım Aydın/Kuşadasın'da yaşıyorum. Daha önce direksiyon seti ile tecrübem olmuştu ve baya bir ara vermek zorunda kaldım sağlık sorunundan dolayı. Yine sağlık sorunum devam etmektedir. Kendime logitech g 920 aldım vites almadım ve bende burada sevgili küçük arkadaşlardan ve büyük abilerimden çok çok bilgi edineceğim. Benim için şuan sağlık durumum daha önemli olduğu için şuan çalışmıyorum fakat sağlık sorunum hal olduğunda işe girip en üst simülasyon sınıfına yükselme planlarım projelerim var. Youtube da fazla aktif olmayan biriyim MUE- Mehmet Uğur youtube sayfasından görüp geldim ben buraya. Ben simülasyon oyunlarını seviyorum. En son uçak simülasyon sistemi profesyonel sistem kurmuştum eşyalarımı sattım hep. Daha önce thrustmaster t 500 ile fanatec marka dieksiyon kullandım. Şimdi ise logitech g920 vitessiz bir şekilde aldım. Şuan tek oynadığım oyun assetto corsa ilk bu assetto corsa da sizlerin desteği ve yardımları sayesinde gelişip iracing ve f1 2017 almayı düşünüyorum. Eğer beni de aranıza ailenize alırsanız çok mutlu olurum. Tekrardan herkese çok teşekkür ederim.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Re: Herkese Merhaba
Hoşgeldin Alican assettocorsa hafta sonları düzenlenen özel etkinliklere katılabilirsin akademi bölümünden merak ettiğin sorulara cevap bulabilirsin
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
- Zin
- Ad: Hakan
- Has thanked: 267 time
- Been thanked: 622 time
- İletişim:
Re: Herkese Merhaba
Hosgeldiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Windows 10 / Intel Core i5 2500 @ 3.30GHz / MSI Z68MA-G43 / BenQ XL2410T / NVIDIA GeForce GTX 470 / Logitech Driving Force GT