Tanıt Kendini!tekirdağ dan selamlar

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
bulut59
Has thanked: 7 time

tekirdağ dan selamlar

Mesaj gönderen bulut59 »

arkadaşlar merhaba. ben tekirdağ dan bulut. 34 yaşındayım. simulasyon hastasıyım :) yeni favorim assetto. şu anda logitech f710 ile virajlarda cebelleşiyorum. kontrolfreek kullanmaya başladıktan sonra araç hakimiyeti biraz daha düzelmesine rağmen direksiyon seti gibi olmadığı için tur zamanları içler acısı :) bu aralar direksiyon seti almayı ciddi düşünüyorum. bütçem 550 civarı. sizlerden de bu konuda tavsiye bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
cyberboy
Ad: Onur
Has thanked: 74 time
Been thanked: 3 time

Re: tekirdağ dan selamlar

Mesaj gönderen cyberboy »

Aramıza hoş geldin. Direksiyon olarak uygun fiyatlı T-150 tavsiye ederim. Sim de çok tecrübem olmasa da bu direksiyon beni tatmin ediyor.
Kullanıcı avatarı
bulut59

Mesaj gönderen bulut59 »

cyberboy yazdı:Aramıza hoş geldin. Direksiyon olarak uygun fiyatlı T-150 tavsiye ederim. Sim de çok tecrübem olmasa da bu direksiyon beni tatmin ediyor.

sağol hoşbuldum. evet t-150 ler benim de dikkatimi çekti ama henüz uygun fiyatlı bulamadım. bakalım araştırmaya devam :)
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Aramıza hoşgeldin çalışmayla tur sürelerin hızlı bir şekilde gelişecektir.
Logitech G25-27 lere bakabilirsin o fiyatlara bulmak mümkün yada Logitech DFGT çok daha uygun fiyata bulabilirsin. Sitemizdeki başarılı pilotların bir çoğu DFGT kullanmakta
Kullanıcı avatarı
bulut59

Mesaj gönderen bulut59 »

Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldin çalışmayla tur sürelerin hızlı bir şekilde gelişecektir.
Logitech G25-27 lere bakabilirsin o fiyatlara bulmak mümkün yada Logitech DFGT çok daha uygun fiyata bulabilirsin. Sitemizdeki başarılı pilotların bir çoğu DFGT kullanmakta

teşekkürler hoşbuldum. evet bulunduğum şehirde bir kaç tane dfgt buldum. bakmaya gittiğimde dikkat etmem gerekn bir husus var mıdır? ffb motorunun sağlıklı çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

bulut59 yazdı:
Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldin çalışmayla tur sürelerin hızlı bir şekilde gelişecektir.

teşekkürler hoşbuldum. evet bulunduğum şehirde bir kaç tane dfgt buldum. bakmaya gittiğimde dikkat etmem gerekn bir husus var mıdır? ffb motorunun sağlıklı çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?

Takır tukur yapmasın ortada dururken boşluk olmasın çok fazla ve takılma yapmasın. Çok fazla sorun çıkartan cihazlar değil gözle görülür sorun olmasın yeter
Kullanıcı avatarı
Zin
Ad: Hakan
Has thanked: 267 time
Been thanked: 622 time
İletişim:

Mesaj gönderen Zin »

hoşgeldiniz
Resim
Windows 10 / Intel Core i5 2500 @ 3.30GHz / MSI Z68MA-G43 / BenQ XL2410T / NVIDIA GeForce GTX 470 / Logitech Driving Force GT

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön