Elimde Amazon'dan aldığım bir adet TS-PC racer var. 3 aydır falan kutusunda yatıyor, hatta sahibinden.com'da bir ilan açtım. Tabii ki hemen ardından saçma sapan mesajlar aldığım bir sürece girdim

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci- ... 7301/detay
Linkten detayları görebilirsiniz.
Fiyat olarak 1750 istiyorum. Amazon'dan kargosu, vergisi derken 2 bin 500 tl gibi bir paraya gelmişti. Ölü parasına satmamak gibi bir düşüncem var (en kötü yedekte tutarım); fakat simracersTR'den birileri olursa, biraz daha indirim yapabilirim. Şurada üç tane sim yarışçısıyız zaten.
Değer mi derseniz... Onun yanıtını ben veremem. Ama benzer fiyatlara satılan T300 base'den çok daha güçlü, buna karşılık aynı pürüzsüzlükte olduğunu söyleyebilirim. Bir segment üstte bir ürün. Soğutması gerçekten başarılı; teknik olarak ffb fade olsa da, ben çok fazla bir şey hissedemedim. T500'den geçmiştim ve arada gerçekten hissedilir bir fark vardı; özellikle de brushless motor olması (daha pürüzsüz) ve hızlı virajlarda downforce etkisini gösterebilme anlamında. Aslında özetle T500'ün kaba gücüyle, T300'ün pürüzsüzlüğü tek pakette buluşmuş gibi. Sadece PC'deyseniz ve loadcell bir pedal falan düşünüyorsanız (veya hali hazırda t3pa falan varsa), gayet mantıklı olabilir.
Ayrıca şunu da belirteyim; Thrustmaster'ın yeni GT base'i de motoru ve mekaniği TS-PC ile tamamen aynı, sadece PS4 damgalı ve uyumlu bir ürün olacak.
Tabii ki sonradan geçtiğim direct drive bir direksiyonla kıyaslanamaz ama kesinlikle pişman etmemişti.
Kısa zamanda yeni sahibinin eline geçmesi dileğiyle...